PRE SAMOUBISTVA OSTAVIO POTRESNU PORUKU?! Ove reči seku poput žileta, Zvezda Granda nagovestila KRAJ?

Autor:

Zabava

10.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je izvršio samoubistvo, a njegova objava na društvenim mrežama ledi krv u žilama.

PRE SAMOUBISTVA OSTAVIO POTRESNU PORUKU?! Ove reči seku poput žileta, Zvezda Granda nagovestila KRAJ?

Foto: Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", Mujo Hodžić, preminuo je juče u svojoj 26. godini. Prema informacijama koje su dospele do javnosti, pevač se obesio u pomoćnoj zgradi roditeljske kuće. Izvor blizak porodici, kako prenose domaći mediji, otkrio je da je Mujo već neko vreme patio od lošeg psihičkog stanja, što je konačno dovelo do ove tragične odluke.

Mujo Hodžić je bio aktivan na društvenim mrežama, gde je delio svoje emotivne trenutke sa pratiocima. 2019. godine je objavio da mu je srce slomljeno, citirajući stihove numere Šabana Šaulića. Takođe, iste godine je objavio da je započeo vezu sa Lejlom, sa kojom je uživao u ljubavi sve do tragičnog događaja.

- Nekad bilo moje milo, nekad bilo, a sad ne. Srce više nema snage, ljubav umire…- poručio je Mujo u februaru, a iste godine nakon šest meseci objavio da je u vezi sa Lejlom, sa kojom je uživao u ljubavi sve do danas.

Republika

Foto: Fejsbuk/printscreen

Mujo Hodžić

 

Porodica Hodžić je objavila umrlicu u kojoj su obavestili javnost o Mujevoj smrti i detaljima vezanim za sahranu. Mujo će biti sahranjen 11. aprila, a porodica je pozvala rodbinu, komšije i prijatelje da se oproste od njega.

- Sa velikom tugom obaveštavamo rodbinu, komšije i prijatelje da se naš dragi Mujo Hodžić preselio na ahiret dana 9. aprila 2024. godine u 13 časova u 26. godini života. Ispraćaj će se obaviti ispred kuće žalosti u Petrovicama u četvrtak 11. aprila 2024. godine u 12:15 sati, pre podne namaza, a dženaza i ukop na mezarju Petrovice. Ožalošćeni: Otac Husejn, majka Fuada, supruga Lejla, brat Nedim, tetke Munira i Nedisa - stoji u umrlici koju je objavio Grandov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading