OGLASILA SE JELISAVETA ORAŠANIN! Glumica SLOMLJENA zbog ubistva male Danke!

Autor:

Zabava

05.04.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta nije krila tugu zbog tragičnog ubistva dvogodišnje devojčice.

OGLASILA SE JELISAVETA ORAŠANIN! Glumica SLOMLJENA zbog ubistva male Danke!

Foto: Ata images

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin pridružila se mnogima koji su izrazili tugu i saosećanje povodom tragične smrti male Danke Ilić. Jelisaveta je na svom Instagram profilu podelila potresnu poruku u kojoj nije krila svoju bol za ubijenom devojčicom.

- Jedna žena danas nezamislivo pati. Jedno majušno biće pokušava tu patnju da preživi. Neko će joj reći da bude jaka. A ona neće znati kako - napisala je glumica povodom tragičnog ubistva male Danke Ilić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/jagodenamagli

 

Poznati su tokom desetodnevne potrage aktivno apelovali na javnost da pomogne u pronalaženju male Danke. Nakon saznanja o njenom tragičnom kraju, javne ličnosti su se opraštale od nje putem emotivnih poruka, pružajući podršku porodici i izražavajući svoju tugu. Mnogi glumci, reditelji i kulturni radnici duboko su potreseni zbog tragičnog zločina koji je potresao Srbiju, što su pokazali tužnim objavama na društvenim mrežama.

Tokom jučerašnjeg dana, kada je zvanično saopšteno da je Danka Ilić ubijena, fotografije nestale devojčice i tužne poruke na svojim društvenim mrežama podelili su Sloboda Mićalović, Anđela Jovanović, Miloš Avramović i mnogi drugi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/jagodenamagli

 


Podsećamo, Danka Ilić, dvogodišnja devojčica koja je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora, pronađena je mrtva nakon deset dana intenzivne potrage. Ova tužna vest šokirala je javnost i izazvala talas tuge i saosećanja širom zemlje. Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da su uhapšeni S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora zbog sumnje da su ubili devojčicu, što je dodatno potreslo javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading