ĐORĐE DAVID SE OPROSTIO OD DANKE ILIĆ: Monstruozno UBIJENA devojčica dobila POSLEDNJE REČI!

Autor:

Zabava

05.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David se oprostio od male Danke Ilić, koja je monstruozno ubijena!

ĐORĐE DAVID SE OPROSTIO OD DANKE ILIĆ: Monstruozno UBIJENA devojčica dobila POSLEDNJE REČI!

Foto: ST/B. Jovanović, Facebook

Danka Ilic

Ceo region juče je šokirala vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena. Strašna informacija stigla je nakon desetodnevne potrage za devojčicom, koja je nestala u Banjskom polju. Od ubijene Danke opraštaju se mnoge poznate ličnosti, a sada se oglasio popularni pevač Đorđe David

Đorđe je na Instagram profilu objavio crnu pozadinu, sa imenom i prezimenom devojčice, uz nekoliko emotikona srca, čime se oprostio od Danke Ilić. 

Foto: instagram.com

Đorđe David se oprostio od Danke Ilić

Podsetimo, roker Đorđe David nedavno je otkrio potresne detalje o saobraćajnoj nesreći koju je doživeo na autoputu u Makedoniji, u kojoj je nažalost stradala jedna žena. David je ispričao kako se sve odigralo kobne noći na Svetog Jovana, istakavši da je taj događaj zauvek promenio njegov život.


David je istakao da se nesreća dogodila u trenutku kada nije bio u potpunosti svestan "znakova pored puta" i kada je vladala veoma loša vidljivost zbog snežne mećave i magle. Takođe, istakao je da je deo puta ispred granice bio slabo obeležen, što je dodatno doprinelo teškoj situaciji u kojoj se našao.

- Prvi put na televiziji govorim o svemu što se desilo, jer sam u glavi još uvek na rehabilitaciji. Nisam obraćao pažnju na "znakove pored puta". Sve se desilo na Svetog Jovana, a ljudi su mi govorili da ne pamte takvu vejavicu i sneg. Moram da kažem da je deo puta ispred granice slabo obeležen, a mrak je bio gust u kombinaciji s maglom - priseća se David kobne noći.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading