NAŠA PEVAČICA JAVNO ZATRAŽILA OPROŠTAJ OD UBIJENE DANKE ILIĆ: Potresne reče lede KRV U ŽILAMA, ne može da prihvati da je nema (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost i dalje ne može da se pomiri da je potraga za malom Dankom Ilić završena tragično!

NAŠA PEVAČICA JAVNO ZATRAŽILA OPROŠTAJ OD UBIJENE DANKE ILIĆ: Potresne reče lede KRV U ŽILAMA, ne može da prihvati da je nema (FOTO)

Foto: instagram

Desetodnevna potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) završila se tragično kada je javno saopšteno da je ubijena, a potresne vesti šokirale su ceo region. Mnogobrojne poznate ličnosti su se uključile u akciju kako bi mala Danka pronašla, a sada se opraštaju od nje emotivnim porukama. Među njima je bila i pevačica Lena Kovačević, koja je na društvenim mrežama izrazila svoju tugu i šok zbog ovog događaja, ali i javno zatražila oproštaj od pokojne devojčice.

Užasne vesti za Srbiju i svet... Sletiš, i onda se slediš - napisala je prvo Lena na Instagram storiju, pošto je očigledno prethodno doputovala odnekud, a potom je kao objavu podelila tužne i bolne dve rečenice:

Republika

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official

Lena Kovačević tražila oproštaj od ubijene Danke Ilić

Šta je to sa prolećem u Srbiji, da kako grane sunce, granu i suze? Oprosti nam, Danka...

Podsećanja radi, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Kako je saopštio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Danka Ilić (2) ubijena je u Banjskom polju

Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, međutim, do trenutka pisanja ovog teksta, telo dvogodišnje devojčice još uvek nije pronađeno, a policija intenzivno pretražuje teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading