"MONSTRUMI PREGAZILI DETE I ODNELI GA NA DEPONIJU" Pevačica ludi od BESA zbog zverskog ubistva Danke Ilić, traži SMRTNU KAZNU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zabezeknuta nakon stravićnih vesti da je Danka Ilić ubijena, traže najstrožu kaznu za počionice!

"MONSTRUMI PREGAZILI DETE I ODNELI GA NA DEPONIJU" Pevačica ludi od BESA zbog zverskog ubistva Danke Ilić, traži SMRTNU KAZNU! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pevačica i voditeljka Ana Sević, koja je i sama majka troje dece, nije mogla da sakrije svoju tugu i bes povodom strašnog ubistva male Danke Ilić (2). Oštro osuđujući monstruozni čin, Ana je uputila snažne reči osude i apelovala za ponovno uvođenje smrtne kazne. Njene reči odzvanjaju kao glas svih onih koji su potreseni ovim strašnim događajem.

Srce mi je stalo... Bože mili... Iskreno se nadam da će smrtna kazna ponovo biti uvedena. Pregaziti dete i odvesti ga na deponiju... Dete kome se možda moglo pomoći... Odneti i ostaviti. Samo. Samo! Na deponiji. Danima gledati napore države da se dete pronađe... Patnju roditelja i cele nacije... Dva bolesna mozga, zla! Monstrumi! Ko sve hoda ovom planetom... Bože, daj snagu roditeljima da prežive ovu tragediju - napisala je Sevićka u okviru svoje obvjave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević užasnuta nakon ubistva Danke Ilić

Srpska policija je brzo reagovala i uhapsila S. J. (50) i D. D. (50) iz Bora, osumnjičene za ovaj gnusan zločin. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, što je dodatno potreslo javnost. Dok se traga za telom male Danke Ilić, cela zemlja prati razvoj događaja u nadi da će pravda biti zadovoljena.

Do trenutka pisanja ovog teksta, telo dvogodišnje devojčice još uvek nije pronađeno, a policija intenzivno pretražuje teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kusarigama

04.04.2024 13:32

samo ih stavite uzatvor tamo ce da im presude