SLOBA SE RASPAO OD TUGE ZBOG UBISTVA MALE DANKE: Obratio se NJEMU uz molitvu koja RAZARA DUŠU na komade (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač spas potražio u Bogu!

SLOBA SE RASPAO OD TUGE ZBOG UBISTVA MALE DANKE: Obratio se NJEMU uz molitvu koja RAZARA DUŠU na komade (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Danas je potresna vest o nestanku male Danke Ilić (2) duboko pogodila milione ljudi širom Srbije. Pevač Sloba Radanović, koji je u više navrata apelovao na javnost da se nestala devojčica pronađe, podelio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se nalazi mala Danka, dok je u pozadini lik Isusa Hrista, a zatim se potresnim rečima oprostio od nje i iskazao tugu i žaljenje.

- Pomeni, Gospode, u carstvu svome Danku Ilić - stajalo je u okviru folkerove objave, u koju je dodao i simbol nevinosti - belu pticu.

Podsećanaj radi, podsećanja radi, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Kako je saopštio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, međutim, do trenutka pisanja ovog teksta, telo dvogodišnje devojčice još uvek nije pronađeno, a policija intenzivno pretražuje teren. Dok se traga za telom male Danke Ilić, cela zemlja prati razvoj događaja u nadi da će pravda biti zadovoljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading