JEDVA ZADRŽAO SUZE ZBOG MALE DANKE! Poznati influenser se SLOMIO nakon tragične vesti: Ideš dalje, a ne možeš dalje!

Autor:

Zabava

04.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Petrović se oprostio od male Danke potresnom objavom!

JEDVA ZADRŽAO SUZE ZBOG MALE DANKE! Poznati influenser se SLOMIO nakon tragične vesti: Ideš dalje, a ne možeš dalje!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages, Društvene mreže

Ceo region danas je šokirala vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena. Strašna informacija stigla je nakon desetodnevne potrage za devojčicom, koja je nestala u Banjskom polju. Od ubijene Danke opraštaju se mnoge poznate ličnosti, a večeras se oglasio i poznati fotograf i popularni influenser Dušan Petrović.

Dušan je podelio snimak na društvenoj mreži Instagram, na kom se vidi da jedva zadržava suze. Od Danke se oprostio potresnim rečima.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dušana Petrovića

- Sve je okej, a ništa nije okej. Ideš dalje, ne možeš dalje. U glavi mi je ceo dan mala Danka i osećaj nemoći i očaja u kakvom svetu i okruženju živimo - naveo je fotograf i dodao:

- Dani prolaze brzo, svi jurimo, radimo, žurimo, ne znam ni gde žurimo. Ja sam danas lud. Evo ne znam da l' sam jedini, ali sve je otišlo u... Čuvajte svoju glavu narode i fizički i mentalno. Ne znam - napisao je popularni infuenser u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dušana Petrovića

Podsećamo, policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno. Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading