SONOM KISELINOM POLIVATI UBICE DANKE ILIĆ: Mira Škorić gori od besa, želi da monstrumi UMIRU u najgorim mukama!

Autor:

Zabava

04.04.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Škorić se oglasila povodom ubistva Danke Ilić, pa poručila da ubice moraju odgovarati na najsuroviji način.

SONOM KISELINOM POLIVATI UBICE DANKE ILIĆ: Mira Škorić gori od besa, želi da monstrumi UMIRU u najgorim mukama!

Foto: Republika, Društvene mreže

Ceo region danas je šokirala vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena. Strašna informacija stigla je nakon desetodnevne potrage za devojčicom, koja je nestala u Banjskom polju. Poznate ličnosti se ceo dan opraštaju od tragično nastradale devojčice, a oglasila se i popularna pevačica Mira Škorić, koja je zahtevala smrtnu kaznu za monstrume, koji su bili u stanju da oduzmu život dvogodišnjoj devojčici, a kasnije "pomagali" ocu da je nađe:

- Narod treba da vam sudi!!! Sonom kiselinom bi vas trebalo polivati, da se raspadate u najgorim mukama!!! - napisala je Mira Škorić putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mira Škorić o ubistvu Danke Ilić

Podsećamo, policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno. Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading