POPULARNI GLUMAC UHVAĆEN SA NJOM: Evo ko je osvojio srce VOJINA ĆETKOVIĆA, slika eksplodirala na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin Ćetković pohvalio se svojim novim ljubimcem mačkom sa kojom uživa!

POPULARNI GLUMAC UHVAĆEN SA NJOM: Evo ko je osvojio srce VOJINA ĆETKOVIĆA, slika eksplodirala na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: instagram.com/vojin_cetkovic

Popularan glumac koga je javnost zavolela još krajem prošlog veka kao Branda Gagića u seriji Porodično blago,Vojin Ćetković u srećnom braku je sa koleginicom Slobodom, s kojom ima dvoje dece. 

Glumački par važi za nekog ko voli prirodu i životinje i često posećuju različite destinacije po našoj zemlji. Gledajući Vojinov isnstagram profil zaključili smo da za kućnog ljubimca imaj psa Dimu. A sada izgleda da je porodica postala bogatija za još jednog člana.

Naime, Vojin je objavio sliku na svom Instagram profilu s mačkom. Verujemo da je Dima dobio drugaricu i da će od sada zajedno ići u šetnju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading