KATARINA GRUJIĆ PRETRPELA TEROR: Vršnjaci je maltretirali, zbog fizičkog izgleda dobila POGRDNE NADIMKE!

Autor:

Zabava

23.04.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu!

KATARINA GRUJIĆ PRETRPELA TEROR: Vršnjaci je maltretirali, zbog fizičkog izgleda dobila POGRDNE NADIMKE!

Foto: TV Pink/printscreen

Katarina Grujić

Katarina Grujić, popularna pevačica, otkrila je javnosti da joj nije bilo lako u detinjstvu. Vršnjaci su joj davali nadimke poput "klempava" i "daska". Ipak, uz podršku roditelja, Katarina je uspela da prevaziđe ove izazove i postane samouverena žena.

- Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska. Bila sam ravna kao daska, ali više nisam - rekla je pevačica u Amidžiju i nasmejala sve u studiju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Katarina Grujić u emisiji AmiG Show

Inače, Katarina je jednom prilikom govorila da je otac uvek i u svemu podržavao, pa čak i kad je odlučila da uradi grudi. 

- Svima je bilo čudno, ali moj otac je bio prvi uz mene kada sam mu rekla svoju želju: "Ja želim da stavim grudi i to je to". Mene je otac podržao, mama sa kojom sam inače uvek bila bliža nekako jer ja sam žena, ona je na to reagovala drugačije, ma kakvi, ma ni da čuje. Tata je rekao: "Zašto? Želi? Zašto neko da ima kompleks do kraja života, to je moje dete, ja neću da se ona zatvara u sobu da razmišlja, da neće da izađe na ulicu, da je zezaju njeni vršnjaci. Neću da moje dete proživljava traume, neću da ima problema, ako želi nek ide". Sa dvadeset godina sam uradila grudi, ja o tome otvoreno pričam i ne vidim ništa loše u tome. Znam koliko je teško i u pubertetu i posle i sa 20 godina nije lako, pa ni sa 25, 30, 40 godina nije lako kada te neko kritikuje, kada ti se meša u život, a taj neko nema pravo da ti se meša. Uvek otvoreno pričam o tome, ako nekome nešto smeta, pa zašto da ne uradi, zašto da ne promeni to nešto na sebi. Zato je to estetska hirurgija, pa zato smo u 21 veku - rekla je ona svojevremeno za medije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Grujić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading