SLOBA RADANOVIĆ UNIŠTIO DESINGERICU U JEDNOJ REČENICI: Haos uživo u emisiji, neće da PEVA s njim!

Autor:

Zabava

16.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač odbija da snimi duet sa reperom!

SLOBA RADANOVIĆ UNIŠTIO DESINGERICU U JEDNOJ REČENICI: Haos uživo u emisiji, neće da PEVA s njim!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sloba Radanović i Desingerica

Sloba Radanović oglasio se nakon javnog sukoba koji je nedavno imao sa reperom Dragomirom Despićem Desingericem, te uživo u programu ponovo "udario" na svog kolegu, te istakao da njih dvojica nistu na "istim talasnim dužinama".

Naime, voditelj je folkeru postavio pitanje da li bi u nekom momentu snimio duet sa Desingericom, s obzirom na to da važi za jedno od najaktuelnijih imena na našoj estradnoj sceni.

- Iskreno da ti kažem, ne. On radi sve to zato što ima publiku. Nismo na istim talasnim dužinama, nisam ga upoznao, ne znam ga lično, kakav je privatno - istakao je Radanović u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sloba Radanović u emisiji "Amidži šou"

Inače, na svojim nastupima, Desingerica je u više navrata pokazao da ume da bude i te kako brutalan prema svojoj publici, koju na svojim nastupima neretko pljuje, tera ih da mirišu čarape kojima ih udara i tvrdi da "tera demone iz fanova".

Republika

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@dragomirdespic_design

Desingerica na svom nastupu

Podsećanja radi, Sloba Radanović se osvrnuo na sukob sa Darom Bubamarom oko pesme "Infarkt duše", ističući da se digla "veštačka pompa" oko cele situacije. Naglasio je da ne želi da se oglašava previše o tome, te da o Dari nema loše mišljenje kao o čoveku. 

- Mislim da se veštačka pompa oko svega digla... Ne znam iz kog razloga. Svako nek sluša verziju koju želi, želim da slušaju ljudi i moju i tu veziju. Želim joj puno pregleda, i više nego sebi. Danas je i Rale Ratković dao izjavu, sve je rekao, nisam ja hteo da se oglašavam. O Dari nemam loše mišljenje kao čoveku, i dalje stojim iza toga da je ispao nesporazum - izjavio je Radanović u istoj emisiji, te dodao da se nije čuo sa koleginicom, jer je ona trebalo da pozove njega:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sloba Radanović u svađi sa Darom Bubamarom

- Na demo verziji je bio glas Raleta, to ne znam odakle joj ta informacija, nije tačno da sam nekome nudio. Darin glas nisam čuo! Da sam čuo, ja bih je pozvao da pitam da li planira da izbaci ili ne, ali nisam imao priliku da čujem da je to njena pesma, niti da mi je neko rekao da je to njena pesma. Možda je trebala ona da me pozove, ali ne znam što je otišlo predaleko. O njoj nikada neću reći ništa loše, ja nju poštujem i cenim, nismo se čuli, nema potrebe. Više od ovoga nismo u sjajnim odnosima, ona ima svoje bubice... Ja znam da ja nisam kriv, to su stvari koje autor treba da reši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading