VODITELJ PINKA PROGOVORIO O SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Tragična vest seče poput ŽILETA, ovo je bio OKIDAČ?!

Autor:

Zabava

22.04.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna informacija ledi krv u žilama!

VODITELJ PINKA PROGOVORIO O SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Tragična vest seče poput ŽILETA, ovo je bio OKIDAČ?!

Foto: instagram.com

Vest o smrti voditeljke Bojane Janković, koja se svojevremo proslavila kao TV lice emisije "City" na televiziji Pink, izazvala je veliku potres među njenim kolegama i čitavom javnošću. Njeno telo pronađeno je 18. aprila u stanu u Beogradu, što je izazvalo lavinu potresnih poruka opraštanja od omiljene voditeljke.

Među onima koji su se oglasili povodom tragičnog događaja je i voditelj Milan Milošević, koji je istakao značaj Bojaninog doprinosa televizijskoj industriji.

- Poznavao sam Bojanu koja je nažalost preminula. Moram reći da sam najviše voleo "City", čiji je ona možemo reći slobodno i pokretač bila. Obožavao sam da je gledam, a kasnije sam pratio i njen rad na drugim platformama. Ona je bila jedna od najlepših žena, i ona i njena sestra. Mislim da je to velika tragedija za čitavo društvo, njenu porodicu i decu - započeo je Milošević, prenosi Srbija Danas, te nastavio:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Milan Milošević se oglasio povodom smrti voditeljke Bojane Janković

- Čitam po portalima da nije mogla da preboli neke stvari, a očigledno se misli na razvod. Ako je to, onda moramo pomoći ljudima koji su oko nas. Ako neko ima takvih problema mora da ima podršku, a siguran sam da je ona imala. Šta je tu razlog, to ne znamo, ali siguran sam da je to veliki gubitak za celu Srbiju. Otišla je jedna prelepa, prepametna i divna žena, a čuo sam da joj je i majka umrla pre samo šest meseci.

Podsećanja radi, beživotno telo voditeljke Bojane Janković pronađeno je u njenom stanu. Uzrok smrti još uvek nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju. Telo poznato voditeljke prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading