POSLEDNJI OPROŠTAJ OD BOJANE JANKOVIĆ: Voditeljkina koleginica saznala za TRAGIČNE VESTI, ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

20.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mičić se oprostila od voditeljke Bojane Janković!

POSLEDNJI OPROŠTAJ OD BOJANE JANKOVIĆ: Voditeljkina koleginica saznala za TRAGIČNE VESTI, ne može da dođe sebi!

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/VELIKI BRAT

Kolege i prijatelji se opraštaju od Bojane Janković, bivše voditeljke kultne emisije "City", koja je preminula u 46. godini. Voditeljka i glumica Marijana Mićić je izrazila duboku tugu zbog gubitka koleginice, objavivši fotografiju Bojane uz reč "Bojana" i emodžije koje tuguju.

Foto: Instagram.com

Marijana Mičić se oprostila od Bojane Janković

 

Bojana Janković preminula je juče, 19. aprila 2024. godine, a njeno telo pronađeno je u stanu u Beogradu. Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala smrt. Bojana je ostavila iza sebe dve ćerke, koje je dobila u braku sa članom "Beogradskog sindikata", Ognjenom Jankovićem.


Opraštajući se od Bojane Janković, mnogi ističu njenu ulogu kao voditeljke kultne emisije "City" koja je obeležila jedan period televizijske scene. Njena smrt izazvala je tugu među kolegama i prijateljima, a Marijana Mićić je javno izrazila svoju tugu putem društvenih mreža.

 


Bojana Janković ostavila je iza sebe dve ćerke, a javnost je upoznata sa činjenicom da je njihov otac Ognjen Janković, član "Beogradskog sindikata". Njen iznenadni odlazak ostavlja prazninu u njihovim životima, ali i u medijskoj zajednici koja je pamti po njenom doprinosu televizijskoj industriji.

Bojana Janković će ostati upamćena po svom radu i doprinosu medijskoj sceni, a njena smrt je izazvala veliku tugu među onima koji su je poznavali i cenili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading