ĐOKOVIĆEVA ŽENA SKRHANA OD BOLA: Emotivnim rečima se poslednji put OPROSTILA od Bojane Janković! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sašku Veselinov pogodila vest o smrti nekadašnje voditeljke Pinka!

ĐOKOVIĆEVA ŽENA SKRHANA OD BOLA: Emotivnim rečima se poslednji put OPROSTILA od Bojane Janković! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac, Printscreen/Youtube

Bojana Janković, nekada poznata kao Nikolić, voditeljka koja se proslavila kroz rad u emisiji "City" na televiziji Pink, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu. Prema informacijama portala "Telegraf", na telu nisu primećeni tragovi nasilja, a hitna pomoć je potvrdila Bojaninu smrt oko 19 sati.

Povodom informacije o tragičnom događaju, oglasila se i Saška Veselinov, supruga najmlađeg brata Novaka Đokovića, Đorđa

Republika

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov

 - Ostala si mi u sećanju od našeg prvog susreta i jako me je rastužila vest koju sam pročitala danas... Imala si tako nežnu i dobroćudnu narav, umirujuću energiju i zračila si posebnim sjajem... Zahvala sam ti na kolegijalnosti i podršci koju si mi ukazsala. Počivaj u miru - napisala je Saška, supruga Đorđa Đokovića. 

Republika

Foto: instagram.com

Saška Veselinov se emotivnim rečima oprostila od Bojane Janković

Bojana Janković je ostavila neizbrisiv pečat na televizijskom ekranu svojim šarmom i profesionalnošću. Njeni prijatelji, kolege i obožavaoci sećaju je se kao voditeljke koja je znala da osvoji publiku svojim šarmom i harizmom. Njena smrt je izazvala veliku tugu među ljudima koji su je poznavali i pratili njen rad. Njena porodica, prijatelji i kolege iz medija iskazuju duboku zahvalnost za sve što je Bojana dala tokom svoje karijere, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Javnost i dalje čeka zvanične informacije o smrti Bojane Janković, a do tada sećanja na njenu karijeru ostaju da žive kroz emisije i projekte u kojima je učestvovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

25.04.2024 11:33

Cuh za nju tek nakon sto je umrla.