MOJ NAJVEĆI OSLONAC I NAJBOLJI ČOVEK NA SVETU: Ovako je pokojna voditeljka govorila o bivšem mužu NAKON RAZVODA, emotivne reči RAZARAJU DUŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Janković danas je pronađena mrtva u stanu, a ovako je nekad govorila o bivšem suprugu, Ognjenu Jankoviću!

MOJ NAJVEĆI OSLONAC I NAJBOLJI ČOVEK NA SVETU: Ovako je pokojna voditeljka govorila o bivšem mužu NAKON RAZVODA, emotivne reči RAZARAJU DUŠU! (FOTO)

Foto: instagram.com

Bojana i Ognjen

Bojana Janković (bivša Nikolić), voditeljka se proslavila kao voditeljka Pinkove kultne emisije "City", pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu, prenosi "Telegraf".

Bojana je u julu 2022. godine stavila tačku na brak sa muzičarem Ognjenom Jankovićem, rediteljem i frontmenom grupe "Beogradski sindikat. On je potom uplovio u odnos sa Milenom Radulović.

Republika

Foto: Printscreen

Bojana Janković danas je pronađena mrtva u stanu

Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Bojana je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram najviše delila fotografije sa svojom decom, a ima i slika bivšeg muža, koju je podelila nakon razvoda, gde mu se obratila emotivnim rečima. 

- Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi - napisala je tada na svom profilu Bojana, uz fotografiju bivšeg supruga Ognjena Jankovića.

 

 

Podsetimo, u jednom od intervjua muzičar je ispričao kako je sreo i zavoleo svoju bivšu suprugu.

- Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret - otkrio je Janković svojevremeno, dok je pričao o Bojani.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading