SESTRA PREMINULE VODITELJKE UČESTVOVALA U RIJALITIJU: Svi su brujali o njoj, a onda je NESTALA!

Autor:

Zabava

19.04.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Janković pronašena je mrtva u stanu!

SESTRA PREMINULE VODITELJKE UČESTVOVALA U RIJALITIJU: Svi su brujali o njoj, a onda je NESTALA!

Foto: instagram.com

Bojana Janković (bivša Nikolić), voditeljka se proslavila kao voditeljka Pinkove kultne emisije "City", pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu, prenosi "Telegraf".

Ivana Nikolić, sestra pokojne Bojane Nikolić, stekla je svoju popularnost kao učesnica rijalitija "Veliki brat". U tom periodu, javnost je bila zainteresovana za njen život, posebno zbog braka sa poznatim odbojkašem Edinom Škorićem, koji je takođe bio učesnik nekoliko rijalitija.

Republika

Foto: instagram.com

Preminula voditeljka Bojana Janković

Nakon javnog života, Ivana se povukla iz medija i posvetila mirnom porodičnom životu, daleko od svetala reflektora. Iako se više ne pojavljuje u javnosti, njena popularnost iz perioda učešća u rijalitiju ostala je zapamćena.

Bojana Nikolić, nekadašnja lepotica s ružičaste televizije, vodila porodičan i miran život. Udala se za Ognjena Jankovića, jednog od članova popularne grupe "Beogradski sindikat", s kojim ima dve predivne ćerke, a razveli su se 2022. godine.

Republika

Foto: instagram.com

Sestra Bojana i Ivana

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading