NOVI SKANDAL RIJALITI ZVEZDE: Muž je uslikao dok je SEDELA na WC šolji, slika procurila u javnost! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan ponovo uspela da iznenadi javnost!

NOVI SKANDAL RIJALITI ZVEZDE: Muž je uslikao dok je SEDELA na WC šolji, slika procurila u javnost! ŠOK! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Najstarija sestra u klanu Kardašijan, Kortni Kardašijan, uvek je bila poznata kao "problematična sestra" koja nije previše marila za svoj imidž u medijima i javnosti, za razliku od svojih sestara Kim i Kloi. Ovaj njen stav se potvrdio i najnovijom fotografijom koju je objavio njen suprug Travis Barker.

Naime, prvo je Kim objavila fotku sa sestrama, a mnogi su primetili da je odabrala onu gde izgleda "bolje od svojih sestara", dok su istovremeno hvalili Kortni i njen izgled posle porođaja, nazivajući je najprirodnijom od svih sestara.

Onda je njen suprug objavio fotografiju Kortni kako sedi na WC šolji, izazivajući različite komentare među pratiocima.

"Ovo nije trebalo da vidimo", "Ljudi su stvarno spremni na sve za trenutak pažnje", "Golo du*e u WC-u, možeš misliti", "Vreme je da ugasimo društvene mreže", "Zadnjica me prepala na smrt", samo su neki od komentara ispod objave.

Podsećanja radi, Kortni Kardašija je početkom novembra 2023. godine dobila sina Rokija 13 sa suprugom Travisom Barkerom, a par razmišlja o daljem proširenju porodice. Ipak, s obzirom da je nedavni porođaj bio veoma komplikovan, zbog čega je rijaliti zvezda završila na operaciji, par razmišlja da uzme surogat majku.

Inače, Kortni se nedavno obratila i svim novopečenim mamama.

- Tvoje telo je prelepo u svim fazama. Tokom trudnoće kada blistamo i rastemo, posle porođaja kada se lečimo i smanjujemo se, a onda je najteže jer se naša tela još prilagođavaju - napisala je Kardašijan Barker i dodala:

- A ako dojite, to je sasvim drugi deo. Pokušavam da budem korektna prema sebi dok moje telo nađe novu normalu. Nije realan pritisak na nas da se oporavimo kada je sve novo i drugačije. Život je lep.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading