KIM KARDAŠIJAN STIŽE U SRBIJU! Otkriveni svi detalji DOLASKA rijaliti zvezde u Beograd, zahteva uslove od kojih vam NEĆE BITI DOBRO

Autor:

Zabava

15.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je razlogd dolaska čuvene starlete u našu prestonicu!

KIM KARDAŠIJAN STIŽE U SRBIJU! Otkriveni svi detalji DOLASKA rijaliti zvezde u Beograd, zahteva uslove od kojih vam NEĆE BITI DOBRO

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP. Shutterstock

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu, starleta Kim Kardašijan, dolazi u Beograd polovinom juna sa svojom decom kako bi prisustvovala otvaranju prve prodavnice njenog modnog brenda u našoj prestonici.

Naime, kako saznaje izvor upućen u detalje plana posete, Kardašijanka će u Srbiju doputovati sa svojim timom u svom privatnom avionu "Kim-džet" vrednom 150 miliona dolara. Njihov boravak u Beogradu biće upriličen u predsedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prestoničkih hotela. Takođe, kako bi se osigurala njena bezbednost, Kim će imati 24-časovno obezbeđenje koje će je pratiti u stopu.

Kim stiže u Beograd iz Nemačke, tačnije iz Gelzenkirhena, gde će sa svojim sinovima Sejntom i Psalmom prisustvovati Evropskom prvenstvu, i to utakmici koju naša reprezentacija Srbije u grupnoj fazi igra protiv Engleske 16. juna. Njena deca su veliki fanovi Premijer lige i engleskih fudbalera. Sa Kim će biti i ceo njen tim, a na beogradski aerodrom će sleteti u svom privatnom avionu "Kim džet", koji je pre nekoliko godina kupila za neverovatnih 150 miliona dolara. Oni će odsesti u predsedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prestoničkih hotela. Kod nas će se zadržati ukupno dva dana - govori sagovornik za Kurir i dodaje:

Republika

Foto: Credit: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Kim Kardašijan dolazi u Srbiju zbog otvaranja radnje u Beogradu

- Pored svog ličnog, Kim će ovde na usluzi imati i dodatno 24-časovno obezbeđenje, koje će je pratiti u stopu. Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom delu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki parti u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke naše estradne ličnosti sa A liste.

Tokom boravka u Srbiji, Kim je izrazila želju da poseti neke od najpoznatijih znamenitosti, uključujući Hram Svetog Save, Kalemegdan i obalu reke. Takođe, zahtevala je posebne mere kako bi izbegla paparace, poput izlaza za osoblje u hotelu i deset različitih automobila kao mamce.

Republika

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Avion kojim će Kim Kardašijan sleteti u Beograd

- Kim je izrazila želju da tokom boravka obavezno poseti Hram Svetog Save, koji je videla na slikama i kojim je oduševljena, ali i Kalemegdan i deo pored reke. Od organizatora je zahtevala i da joj na raspolaganju bude i izlaz za osoblje koje radi u hotelu, kao i da u svakom trenutku ima deset različitih automobila kao mamce da bi izbegla paparace, koji će je sigurno pratiti non-stop. Pored ovoga, ona očekuje da joj u apartmanu stalno budu buketi svežeg cveća i da im se hrana donosi u sobu. Iz Beograda Kim odlazi u Pariz na mušku i žensku "Nedelju visoke mode" - završava sagovornik za pomenute medije.

Republika

Foto: Credit: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Kim Kardašijan otvara radnju u Beogradu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading