KIDNAPOVANA BIVŠA RIJALITI UČESNICA: Svirepo SILOVANA, od nje hteli da naprave MAŠINU ZA RAĐANJE DECE! Da se naježiš

Autor:

Zabava

09.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična ispovest ledi krv u žilama!

KIDNAPOVANA BIVŠA RIJALITI UČESNICA: Svirepo SILOVANA, od nje hteli da naprave MAŠINU ZA RAĐANJE DECE! Da se naježiš

Foto: Happy tv printscreen

Tatjana Jovančević, poznatija kao Tanja iz rijaliti šou-programa "Veliki brat", otvoreno je progovorila o svojim životnim iskušenjima i borbama, ističući snagu koja ju je vodila kroz te teške periode. Kao devojčica, Tanja je sanjala o uspehu i sjaju svetlima pozornice. Zbog svoje lepote sa samo 16 godina postala je mis, i tako privukla pažnju poznatog italijanskog brenda koji joj je nudio saradnju, međutim, sudbina je imala drugačije planove.

Naime, Tanja je u tom periodu upoznala momka, zbog kojeg je kasnije proživela pakao.

- Upoznali smo se na svadbi na kojoj je majka bila sa mnom, njegova porodica je bila oduševljena sa mnom, govorili su mi kako sam lepa i nežna. Kasnije sam ga videla na Izboru za mis na kome sam pobedila. 10. avgusta došao je kod moje bake i molio da me pusti kako bi me pokazao prijateljima i hvalio se kako poznaje devojku koja je najlepša i koja će predstavljati Jugoslaviju. Baka je jedva dozvolila i rekla da me vrati pre prvog mraka... - govorila je Tatjana, prenosi Kurir, te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Pustь govorяt

Tanja Jovančević je učestovala u rijalitiju "Veliki brat"

 

- Odveo me je u kuću koja je odmah pored groblja... Dali su mi providnu spavaćicu, on je došao kasno posle ponoći, negde pred jutro, mortus pijan... Ja sam sela na krevet momentalno i rekla: "Nemoj da me povrediš, molim te"... Govorio mi je kako je lepo maziti se i ljubiti, da treba da se opustim i da mi neće ništa. Bežala sam po sobi, kao srnu me je jurio po sobi, zgrabio i bacio na krevet. Tada sam izgubila nevinost na jedan odvratan način.

Republika

Foto: Printscreen B92

Tanja Jovančević u rijalitiju "Veliki brat"

Kako je navela, u monstruozan čin se kasnije umešala i njegova porodica, koja ju kidnapovala, kako bi im obezbedila prinovu.

- U jednom trenutku rekla sam: "Ja ovde ne pripadam, galamiće mi tata, on je bio jako strog, imam drugarice, rugove, moram u školu. Šta hoćete vi od mene?" Rekla mi je: "Dete". Na sve su bili spremni samo da dobiju dete, rekli su mi da im ja ne trebam, sve će da se iscenira, ako treba i venčaćemo se, samo da rodim dete... - govorila je nekadašnja učesnica "Velikog brata" i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Tanja Jovančević bila je kidnapovana i silovana

- On je živeo u Nemačkoj sa ženom koju je voleo ali nije mogla da ima decu. Nosio je čak lančić sa njenim počenim slovom imena "N". Bila sam u šoku, ponavljala je da im treba dete. Kada se beba rodi, ja mogu da radim šta god hoću, potpuno sam nebitna nakon toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading