HITNO PREKINUT PROGRAM ELITE ZBOG ANELI: Jezivi urlici lede krv u žilama, odmah IZAŠLA NAPOLJE (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić doživela nervni slom živaca zbog Marka Janjuševića Janjuša!

HITNO PREKINUT PROGRAM ELITE ZBOG ANELI: Jezivi urlici lede krv u žilama, odmah IZAŠLA NAPOLJE (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Pretres nedelje", došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a nakon što je u suzama doživela emotivni slom uživo u programu rijaliti šou-programa "Eltia", starleta je odletela u spavaću sobu, gde je nastavila svoju dramu, gušeći se u suzama.

- To da se Stanislav njoj sviđa, to su teške budalaštine, ona ima neke traume iz prošlosti, da li su ih ostavljali partneri pa sumnjaju u ljude, meni to nešto nije jasno. Sve sa strane što slušam ljude, sve se slažem, to je prevelika doza ljubomore koja je bolesna - rekao je Đedović.

- Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi, meni je to nemoguće. Ja kažem da ne verujem da me voli, tako mi deluje to u prethodnih 20 dana - istakao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i Janjuš se svađaju u emisiji "Pretres nedelje"

- Janjuš razmišlja isto kao Ša, samo što ima jaču samokontrolu - dodao je Đedović, a Ahmićeva je doživela još jedan emotvni slom, te napustila crni sto:

- Ja se kunem da si mi rekao da imamo se*s u toku Ramazana! Ovaj dečko me tera da se kunem... Sram te bilo, lažove jedan, manipulatore, skote jedan, u Noru me tera da se kunem! Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htela da imam se*s - drala se Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli plače zbog Janjuša

- Jao, kakav si ti folirant najveći koji sam ja sreo, evo, sad ću da skinem sliku, više me ne zanimaš devojko, zapamti - zapretio je bivši košarkaš.

- Što govoriš laži, sve ovo što si pričao je laž! Nemoj da mi se obraćaš nikako više, on zna da ga volim, on to zna itekako - govorila je Aneli voditelju iz spavaće sobe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i Janjuš se svađaju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

09.04.2024 10:30

Evo, šta mi čitamo ; a pogotovu KO I GLEDA ! Treba imati STOMAK da se toliko prostora daje na prostote osoba skoro bez kvaliteta ijednog! I tu se "vrti" OGROMAN NOVAC i ogromno utrošeno vreme ! Pa, platite rudaru, šnajderu, konobari, kopaču kukuruza, čistačicu, KNJIGOVOĐI ... a ne ovim karikaturama i kreaturama ... bezličnim ... samo rašire jezične i noge ... i po tome "poznate", ali i POPULARNE, tj. IMAJU FANOVE ( besposličare i penzionere, klince..., da im drugi zaradi " i l'eba i uz l'eba" !!

kakav

09.04.2024 11:10

krkan, ostao na nivou predskolskog uzrasta vrati mi moje krpice, Sha je za njega gromada.

Ana

09.04.2024 11:34

Zamislite kako bi izgledao njihov zajednički život kad se svađaju i ona histeriše a nema kamera, voditelja , Miće i Đedovića da smiruju i peglaju situaciju, nema terapije u 3 sata (usred noći ) a njeno dete sa njima (mislim da njegovo sa njima nikad nebi živelo ). Propadaju svi Mićini i Đedovićevi projekti (Janjuš i Aneli, Miona i Ša ) iako se voditelji i odgivorni za poklone trude da se ti projekti održe makar do finala. Anđelo se još koprca i guši u vezi sa Anitom i pod Mićinim pritiskom (a mnogo voli i poklone ) ali, nema Anđeđo ni mu.a da ostavi ili prekine a 2 dana sa Anitom.

Ljiljana

09.04.2024 15:40

Ova ima ozbiljnu šifru. Sama se zakune u čerku, a onda govori kako ju je Janjuš naterao da se zakune u Noru!!! Budaletina teška. Verujem Asminu za sve što je govorio za ovu ludaču 💯%!!!🐉🐉🏥🏥🚑🚑🦊🤮