Neverovatni snimci spasavanja bebe koja je pala sa četvrtog sprata će vas ostaviti bez reči! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.05.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heroji spašavaju sedmomesečnu bebu

Neverovatni snimci spasavanja bebe koja je pala sa četvrtog sprata će vas ostaviti bez reči! (VIDEO)

Foto: printskrin


U indijskom predgrađu Avadiju, scena spasavanja sedmomesečne bebe koja je pala sa četvrtog sprata stambene zgrade postala je viralna na društvenim mrežama. Prolaznici su se hrabro udružili kako bi spasili bebu koja je ležala na ivici limenog krova, dok su uspaničeni muškarci pokušavali da je brzo odnesu na sigurno. Snimak je zabeležio vriskove posmatrača dok su trojica muškaraca hitro reagovali, a ostali su držali posteljinu spremnu da uhvate bebu ako sklizne dalje. Na kraju, jedan od hrabrih muškaraca uspeo je da dođe do bebe i odnese je na sigurno mesto.


Policija potvrdila da je beba pala dok ju je majka dojila

Policija je izdala saopštenje u kome je potvrđeno da je sedmomesečna beba pala sa balkona dok ju je majka dojila, navodeći da je devojčica iskliznula iz majčinih ruku dok se majka sagla da dohvati mop. Ipak, policija je istakla da je dete dobro i da nisu primili nikakvu formalnu žalbu povodom ovog incidenta.


Video snimak koji prikazuje dramatično spasavanje bebe izazvao je veliku pažnju javnosti i postao je viralan na društvenim mrežama. Mnogi su istakli hrabrost i brzu reakciju muškaraca koji su se udružili kako bi spasili bebu, ističući važnost solidarnosti i brze reakcije u ovakvim situacijama.



Spasavanje sedmomesečne bebe u indijskom predgrađu Avadiju pokazalo je snagu ljudske solidarnosti i brze reakcije u vanrednim situacijama. Video snimak ovog događaja postao je viralan, ističući hrabrost i odlučnost prolaznika koji su se udružili kako bi spasili malenu bebu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading