UBICE MALE DANKE NAZVALA ĐAVOLIMA! Oglasila se voditeljka Pinka! Evo šta je još otkrila u svojoj objavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu planetu ste danas zavili u crno.

UBICE MALE DANKE NAZVALA ĐAVOLIMA! Oglasila se voditeljka Pinka! Evo šta je još otkrila u svojoj objavi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka i bivša rijaliti učesnica Jelena Pešić nazvala je ubice male Danke Ilić đavolima, pa je na Instagramu napisala koliko je šokirala informacija o tome kako je dete stradalo. 

Mnogi poznati oprostili su se od ubijene Danke, a Jelena je na svom Instagram profilu objavila potresnu poruku. 

Nikad se gore i teže nisam osećala. Mala Danka, počivaj u miru - napisala je Pešićeva, nakon čega se obratila ubicama nevine devojčice: 

Foto: Instagram printscreen

Objava Jelene Pešić na Instagramu

 

Đavoli, monstrumi, čudovišta, uzeli ste nam je! Uzeli ste je nama kao naciji, svi smo se nadali da je živa. Zbog vas monstruma, nije! Iako je hrišćanski praštati, ovo vam niko nikada neće oprostiti! Celu planetu ste danas zavili u crno. Danka, anđele mali, sada si tamo, sa anđelima. Putuj sa njima, a zauvek ćeš živeti u našim srcima - napisala je Jelena Pešić na svom Instagram profilu. 

Foto: Instagram printscreen

Objava Jelene Pešić na Instagramu

 

Podsećamo,  Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Pešić

 

S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading