NEKI SUMNJAJU DA SE IZA NESTANKA MALE DANKE KRIJE SEKTA! Teya Dorina majka o slučaju iz rodnog grada, evo šta kaže o PORODICI nesrećne devojčice!

Autor:

Zabava

02.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Jojić, cenjena novinarka, progovorila o nestanku male Danke i situaciji iz rodnog Bora!

NEKI SUMNJAJU DA SE IZA NESTANKA MALE DANKE KRIJE SEKTA! Teya Dorina majka o slučaju iz rodnog grada, evo šta kaže o PORODICI nesrećne devojčice!

Foto: ATAImages, Društvene mreže

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak, 26. marta u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali jasnih informacija o sudbini deteta, nažalost, još nema.

Republika

Foto: facebook

Nestala Danka Ilić

Jasna Jojić, uvažena novinarka i etnolog, majka naše predstavnice na "Evroviziji" Teya Dore, koja je inače iz Bora, oglasila se jutros i progovorila o ovom slučaju.

- U Boru sam živela do 18-te godine, ne poznajem nesrećnu porodicu, ovo je potreslo celu državu, ne samo Bor, užasnuta sam - rekla je novinarka.

Jasni smeta deo javnosti koji je unapred osudio roditelje.

- Nezadovoljna sam odnosom javnosti prema slučaju i istrazi. Smeta mi razapinjanje porodice. Ako obaveštavate da je majka odbila poligraf trebalo bi da znate da majka ne može da ode na poligrafsko ispitivanje. Pogotovo ako je porodilja ili trudnica ne može da rasuđuje u situaciji kada joj je nestalo dete. Po zakonu je to nemoguće. Komentarisanja da li ona plače ili ne plače su sramna. Oni su žrtve sve dok se ne dokaže suprotno - rekla je.

Republika

Foto: YouTube/K1 Televizija

Novinarka Jasna Jojić, Teya Dorina majka

- Tokom karijere radila sam bezbroj slučaja teških ubistava dece, policija nikad nije davala informacije, ali smo mi novinari izveštavli tako da niko ne ostane povređen i oštećen - dodala je.

Jasna ne smatra da su roditelji prodali dete.

- Zašto bi prodali dete kad mogu legitimno da ga daju na usvajanje? Zašto bi neko kidnapovao sopstveno dete i prijavio nestanak - rekla je Jasna za "SrbijaDanas".

Kao etnolog nije ostala imuna na komentare da iza slučaja stoji magija ili sekta.

- Svi koji se pozivaju na sekte su najveći sektaši. Svako pominjanje magije u kontekstu nestale devojčice je sumanuta budalaština bolesnih umova, ko daje takve izjave i donosi takve zaključke je potencijalna opasnost za društvo - rekla je.

- Treba da pomognemo porodici da budemo uz njih da osete naše suze za malom Dankom da bi oni manje ronili suze.Treba da budemo solidarni - zaključila je Jasna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading