DA LI ZNATE ISTINU O TAŠTI OGNJENA AMIDŽIĆA? Otkriven njen identitet, evo čime se zaista bavi!

Autor:

Zabava

16.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven identitet majke Mine Naumović, supruge Ognjena Amidžića!

DA LI ZNATE ISTINU O TAŠTI OGNJENA AMIDŽIĆA? Otkriven njen identitet, evo čime se zaista bavi!

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Voditelj Ognjen Amidžić je uplovio u bračne vode po treći put, a lepota njegove supruge Mine Naumović očarala je ljude kada su je videla na malim ekranima u emisiji "Ami G" šou, gde se kratko oprobala u ulozi prezenterke. Ubrzo je ostala u drugom stanju, a kao bomba je odjeknula vest o njihovoj romansi. Međutim, neretko se mogu čuti komentari po prestonici da su veoma skladan par, kao i da su neizmerno zaljubljeni jedno u drugo.

Naime, pre nekoliko dana Mina se porodila, te su postali ponosni roditelji sina Peruna. A Ognjen je za medije istakao da je njegova lepša polovina prava lafica.

 

- Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno. Naravno da ću joj pomagati i podržavati je kao i ona mene. Ona je osoba koja kada uzme nešto da radi ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta - rekao je voditelj.

 

Iako se mnogo spekuliše o izgledu nove izabranice voditelja Ognjena Amidžića, genetika pokazuje da potiče iz porodice u kojoj dame krasi neverovatna lepota, ali i obrazovanje. Naime, njena majka je istaknuta doktora koja u 7. deceniji izgleda zadivljujuće! Osim zanosnih plavih očiju, prelepog osmeha i bujne kose, ovu fenomenalnu ženu krasi impozantno znanje, a u svom poslu je jedna od najboljih.

 

 

Prim. prof. dr sc med. Zora Naumović diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 1983. godine to sa prosečnom ocenom 9,66.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading