NAŠ PEVAČ ČUDOTVORAC: Izlečio čoveka od TEŠKE BOLESTI, spasio ga od sigurne SMRTI! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča našeg pevača koji je uspeo da izleči čoveka od opake bolesti!

NAŠ PEVAČ ČUDOTVORAC: Izlečio čoveka od TEŠKE BOLESTI, spasio ga od sigurne SMRTI! Da se naježiš (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@GrandMagazinTvGrand

Silvio Radelić, popularni takmičar iz muzičkog šou-programa "Zvezde Granda", nedavno je otkrio detalje o svom početku karijere. Kako je istakao, prvi put je nastupao sa samo sedamnaest godina, noseći sa sobom klavijaturu i mikset. Kasnije je svoju karijeru nastavio u Ljubljani, gde je radio u jednoj kafani. Međutim, govoreći o moći muzike, Silvio je podelio svoje iskustvo kako je jednom prilikom nepoznatog čoveka izlečio od bolesti uz pomoć pesme.

Naime, kako je otkrio nedavno u jednom intervjuu, njega je angažovala gospođa čiji je suprug bio teško bolestan i nije znao da svira. Silvio je opisao kako je čovek, koristeći ugašene klavijature, pronašao svoj izraz kroz muziku i na taj način je muzika pomogla da se izbori sa teškom bolešću koja ga je raznosila.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Grandparada

Silvio Radelić izlečio čoveka

- Ja sam imao mogućnost da radim neku vrstu takve muzike, jedna gospođa me je angažovala. Njen suprug jako voli muziku, on nije znao ni da svira, ništa nije znao da radi i ona je mene pozvala. On je stavio do mene klavijature koje su bile ugašene, i samo je po njima išao i svirao. Stariji čovek, i njega je muzika spasila i izvukla ga. Bio je teško bolestan, i na kraju je čovek procvetao kada smo odsvirali pored njega, a on je svirao po tim klavijaturama koje su bile ugašene - ispričao je Radelić jednom prilikom, preneo je Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading