PRIJOVIĆKA IZNENADILA HRVATE! Izvela Dejana Matića na binu, obratio joj se NAJDIRLJIVIJIM rečima!

Autor:

Zabava

06.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi specijalni gost Aleksandre Prijović večeras je Dejan Matić!

PRIJOVIĆKA IZNENADILA HRVATE! Izvela Dejana Matića na binu, obratio joj se NAJDIRLJIVIJIM rečima!

Foto: ATA Images, Vladimir Lukic

Popularna pevačica Aleksandra Prijović večeras održava peti i poslednji koncert Arene Zagreb. Prvi specijalni gost mlade muzičke zvezde večeras je Dejan Matić, brat Saše Matića, koji je sa Prijom nastupao četvrte noči. Aleksandri se obratio dirljivim rečima.

 - Dobro veče dobri ljudi. Velika mi je čast i zadovoljstvo biti deo ove sjajne prilike, i biti prijatelj Aleksandre Prijović i njene porodice. Aleksandra je po ko zna koji put dokazala da se snovi ostvaruju, i da kvalitet, onaj pravi uvek ispliva na vrh, i želim ti da tako bude narednih 100 godina - rekao je on, a onda mu se obratila Aleksandra.

Republika

Foto: Vladimir Luki, Shutterstock

Aleksandra Prijović

- Hvala mnogo, Deki moj. Ja moram da kažem da je Deki zaista jedan od najboljih ljudi koje sam ja upoznala u životu, naravno, pored njegovog brata Saleta. Velika mi je čast, i ja uvek kažem da sam jako srećna kada imam priliku da stanem na binu sa onima uz čije sam pesme odrasla. Hvala na podršci i što ste večeras sa nama - poručila je Prijovićka, prenosi "Telegraf".

Kako se danas pisalo, pored Dejana Matića, Prijin gost će ponovo biti MC Stojan, a specijalno iznenađenje za publiku Zagrebu je folk zvezda Maja Berović. Aleksandra se i večeras obratila publici i zahvalila im se na poverenju.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Prijović

- Moram da priznam da ste mi nedostajali juče. Navikla sam da ovde pevam svako veče - poručila je ona, a potom ododala:

- Kad me kolege pitaju koje veće je bilo najbolje, kažem uvek 'ono koje sledi' - istakla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading