UREDNICA RTS IZBAČENA IZ KUĆE! Dobila hitnu zabranu prilaska vanbračnom suprugu

Autor: P. R.

Zabava

20.09.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, urednici Radio-televizije Srbije je izrečena hitna mera zabrane prilaska nakon tuče sa partnerom.

UREDNICA RTS IZBAČENA IZ KUĆE! Dobila hitnu zabranu prilaska vanbračnom suprugu

Foto: google earth, shutterstock, RTS

Nakon što se urednica RTS Aleksandra K. potukla sa svojim vanbračnim partnerom, a o čemu je Republika ekskluzivno pisala, dolazimo do najnovijih informacija o slučaju koje je pokrenulo Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

Naime, kako sada saznajemo, Aleksandra K. je na mesec dana izbačena iz kuće, te joj je izrečena hitna mera zabrane prilaska, kao i komunkacija sa partnerom. Inače, kako smo već izvestili, za njihov obračun saznalo se nakon što su zatražili medicinsku pomoć zbog povreda zadobijenih u tom sukobu.

Pošto je dobila šamar, A. K. je partnera udarila u oko. On je zadobio tešku telesnu povredu rožnjače i ukazana mu je medicinska pomoć, nakon čega je upućen na kućno lečenje - ispričao je izvor za Republiku.

Podsećanja radi, kako smo već pisali, do tuče Aleksandre K. i njenog vanbračnog partnera je prema navodima iz njihovog okruženja došlo zbog urednicine ljubomore jer je navodno saznala da je partner vara, usled čega ga je vređala i pretila mu, a on joj uzvratio nasiljem koje je je preraslo u tuču.

Inače, ovim povodom za Republiku se po prvi put oglasila i Aneta Kovačić, koju su domaći mediji pomešali sa urednicom Javnog servisa Aleksandrom K. s obizorom da imaju iste inicijale, a koje sve povezanosti sa ovim slučajem oštro demantovala.

Odakle vam da se to radi o meni? Očigledno je ko je u pitanju, stvar je jasna, ali ja nisam u toj priči, zaista. Tužiću sve medije koji budu objavljivanje lažne informacije o meni. Sve informacije koji mene upliću u tu priču su laž - izjavila je Aneta za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading