OTKRIVAMO KO JE UREDNICA RTS KOJA JE PRIJAVLJENA ZA PORODIČNO NASILJE

Autor: P. R.

Zabava

20.09.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njoj bruji čitava javnost nakon skandalozne tuče sa partnerom!

OTKRIVAMO KO JE UREDNICA RTS KOJA JE PRIJAVLJENA ZA PORODIČNO NASILJE

Foto: Shutterstock, Printscreen/Map

Kako je Republika prva pisala, urednica Radio-televizija Srbije A. K. nedavno se potukla sa svojim vanbračnim suprugom, usled čega su oboje zadobili povrede. Kako sada saznajemo, radi se o Aleksandri K. koja već dugi niz godina uređuje program na Javnom servisu.

Inače, kako smo danas izvestili, protiv Aleksandre K. zbog tuče sa vanbračnim suprugom, zvanično je pokrenuta istraga, i to u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, budući da je ono teritorijalno nadležno.

Podsećanja radi, za obračun Aleksadnre K. i njenog vanbračnog supruga saznalo se nakon što su zatražili medicinsku pomoć zbog povreda zadobijenih u tom sukobu. Do tuče je prema navodima iz njihovog okruženja došlo zbog urednicine ljubomore jer je navodno saznala da je partner vara, usled čega ga je vređala i pretila mu, a on joj uzvratio nasiljem koje je je preraslo u tuču.

Istražni organi, prema nezvaničnim informacijama, za sada raspolažu šturim informacijama, a saslušanje će dati širu sliku.

Pošto je dobila šamar, A. K. je partnera udarila u oko. On je zadobio tešku telesnu povredu rožnjače i ukazana mu je medicinska pomoć, nakon čega je upućen na kućno lečenje - ispričao je naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading