SPUŠTENE ROLETNE NA PROZORIMA, VIŠE JOJ NI KUĆNA POMOĆNICA NE DOLAZI! Sablasno ispred doma Ane Nikolić, komšije razvezale jezik!

Autor:

Zabava

03.07.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić ima ozbiljnih zdravstvenih problema, a komšije su sada progovorile o njoj.

SPUŠTENE ROLETNE NA PROZORIMA, VIŠE JOJ NI KUĆNA POMOĆNICA NE DOLAZI! Sablasno ispred doma Ane Nikolić, komšije razvezale jezik!

Foto: ST/Nikola Mutić

Pevačica Ana Nikolić je poslednjih dana glavna tema u javnosti, posebno nakon što je pokazala lice u kraterima i ranama, što je zabrinulo mnoge.

Nakon toga, Ana je spakovala kofere i otišla u rodnu Donju Mutnicu kod Paraćina, gde se snimala, a svi su primetili da lice krije kapom i velikim naočaraima.

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić, lice u ranama

S druge strane, ispred njene zgrade u Beogradu je muk i mirno, dok su na prozorima njenog stana spsuštene roletne. Kako su rekle njene komšije, Ana ima divan karakter, ali je primetno bilo da se sa njom nešto dešava u poslednje vreme, kao i da ni njenu kućnu pomoćnicu ne vide da više dolazi, prenosi Blic.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić se vratila u rodno mesto

Podsetimo, Ana je ušla u sukob sa kolegom Acom Lukasom, koji tvrdi da je želeo da joj pomogne, ali da ona prvo ne želi sebi da pomogne, pa joj tako ni drugi ne mogu biti od koristi. Takođe, njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta se nije oglašavao ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading