MAMA DŽEHVI SE SLOŠILO! Skandalozna gola slika UZDRMALA Džehveroviće, Goca otkrila da li neko UCENJUJE Teodoru!

Autor:

Zabava

18.04.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca ne može da veruje da neko ovo radi!

MAMA DŽEHVI SE SLOŠILO! Skandalozna gola slika UZDRMALA Džehveroviće, Goca otkrila da li neko UCENJUJE Teodoru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović i mentorka u "Zadruzi 6", oglasila se povodom napada na njenu ćerku. Teodora se danima nalazi u centru skandala, nakon što je ispivalio audio snimak njenog navodnog s*ksualnog odnosa, a potom i goli selfi.

Podsetimo, Teodora je objavila istu fotografiju sa odećom i poručila da je goli selfi montaža. 

- Iskreno da vam kažem, sad sam pop*zdela, kruži neki snimak na TikToku, mi ni nemamo taj TikTok... Prošlog utorka se to desilo. Beži bre, povraćalo mi se kad sam to videla! Bilo mi je muka, stvarno sam popizdela, ja mislim da mi je adrenalin bio hiljadu tog trenutka! Zvala sam Savu, rekoh:"Vidiš li to", i on se iznervirao - priča Goca za Pink.rs i kaže da se trudi da Teodoru ne opterećuje pitanjima, budući da zna da je i sama uvek nervozna i besna kada joj se "pakuju ovakve priče":

- Nisam smela ni da je pitam. Znam da ona takve stvari sebi nikada ne bi priuštila, znam da se uvek toliko iznervira, da je tolio zaboli, kaže mi:"Šta me zoveš takve gluposti da me pitaš kada me znaš dobro", onda je nisam ni pitala. Šta da radimo, ljudi se bave svim i svačim, na sve su spremni.

Republika

Foto: printscreen RED tv

Gordana Džehverović

Mama Džehva se osvrnula i na navode da Teodoru ucenjuju bivši saradnici.

- To su gluposti, niko Teodoru ne ucenjuje. To tako nekome padne na pamet, ljubomora, zavist, imaš ljude koji se bave samo time. Kome smeta Teodora? Pa, taj svet muzički, uvek tu postoji rivalitet ko je bolji, ko je gori. Pokušavaju na neki način da je oskrnave, ali mi dobro znamo ko je, šta je i kakva je ona. Nekada budem u šoku koliko ljudska glupost, zavist i pakost može da ide. To je cena njene popularnosti, cena zvezde, ipak je ona ni iz čega napravila nešto - zaključila je Džehverovićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading