"DEJAN JE BOŽIJA POTURICA, RAMPA IZ SRBIJE ZA NJEGA" Tamara Đurić raskrinkala Dragojevića, pa spomenula Dalilu i Aleks! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić udarila na Dejana Dragojevića zbog promene vere.

"DEJAN JE BOŽIJA POTURICA, RAMPA IZ SRBIJE ZA NJEGA" Tamara Đurić raskrinkala Dragojevića, pa spomenula Dalilu i Aleks! (FOTO)

Foto: E stock

Starleta Tamara Đurić još jednom se oglasila povodom promene vere Dejana Dragojevića, za kog tvrdi da provocira narod njegovim ponašanjem, te da mu treba zabraniti ulaz u Srbiju. 

 

Poznata po britkom jeziku, Tamara je na Instagramu objavila status, nazivajući Dragojevića ,,Božiji preletačević", a onda istakla da mu treba zabraniti ulaz u Srbiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić o Dejanu Dragojeviću

 

- O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i ,,vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara na Instagram storiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Milan

08.04.2023 18:12

Dalila iz Šupka ili tako nekako mahaluša izigrava pamet.Kako se zove žena koja na metar od muža ima seks sa drugim čovekom ja znam a vi???Zamislite da ona bude uzor nekoj mladoj osobi,fuj,ovakve možeš naći na štajgi koliko ti duša hoće.Naravno da se odrekla svog prezimena a ko ne bi??

Laza

08.04.2023 19:09

Turci sve belji, a Srbi sve crnji… Izbija kod Srba pusto tursko a kod Turaka pusto srpsko. Ovaj nije nista uradio, samo se obukao kako mu prema liku priliči. Ova se nije obukla ali tu je….U Srbiji polako se vidi da su mnoge babe dale…

Deni

08.04.2023 19:25

Može slobodno da se vrati u Šupak, pa nek tamo širi šta hoće. Bibliji nije ni otvorio i ima prava da nam vredja religiju.

Vesna

08.04.2023 20:31

Gadim se njegove napirlitane i naoumpane majke kakva je to srpkinja koja nije jrstila svoju decu nikakva, nula, ako je uopste srpkinja