VIKI PROGOVORILA O SINU KOJI JE DEO PONOĆNE LITURGIJE! Pevačica preponosna na naslednika, pa progovorila o veri i Božiću: Tako se razvija ljubav!

Autor:

Zabava

06.01.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković veoma poštuje božićne praznike i tradiciju.

VIKI PROGOVORILA O SINU KOJI JE DEO PONOĆNE LITURGIJE! Pevačica preponosna na naslednika, pa progovorila o veri i Božiću: Tako se razvija ljubav!

Foto: ATA Images

Viki Miljković

Pevačica Viki Miljković poštuje sve praznike, a naročito najveći hrišćanski praznik, tradicija i običaji se uvek ispoštuju, a ona je sad otkrila kako izgleda Božić u njenoj kući.

- To je nešto čemu se svi radujemo, pripremamo se, imamo svoje tradicionalne običaje koje ne menjamo. Jako volim tradiciju i uspela sam da tu ljubav prenesem i na sina Andreja – kaže je Viki ponosno, koja je pre svega ponosna na sina koji je godinama deo hora i pomaže sveštenicima, te učestvuje i u liturgiji.

Republika

Foto: ATA Images

Viki Miljković Božiću

- Mislim da je to jedna divna stvar. Mislim da bi svi roditelji trebalo da deci što više pričaju o tome i da ih polako uvode u neke prave vrednosti. Da ih uvode u veru polako, da poštujemo svoju, ali i tuđu jer se tako razvija ljubav. Tako se razvija osećaj kod dece da pomažu jedni drugima, da budu saosećajni, da imaju emocije da veruju i grade svoj stav – dodala je Viki, pa otkrila kako izgleda njena trpeza:

Republika

Foto: ATA Images

Viki Miljković praznicima i tradiciji koju poštuje

- Badnje veče je uvek posno, jedemo na podu, priprema se tradicionalno posni pasulj, prebranac, mesimo česnicu u koju stavimo novčiće, pa se posle svi takmičimo ko će da ih pronađe. Na trpezi bude više različitih jela, sve bude u znaku simbolike. To su baš lepi običaji. Za Božić je uvek mrsno, pa tu bude i mesa, kolača, sarme, pečenje… Mi južnjaci volimo da kuvamo, pa tako i ja. Volimo da se skupimo i da nam dolaze gosti – rekla je pevačica za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srboljub

07.01.2023 11:08

Zbog ovakvih ću agnostik postati ! Stidim se biti sa ovim oblicima života u istom prostoru !