Šta se desilo ćerki Zorice Brunclik? Zlata ŠOKIRALA novim izgledom nakon posete plastičnom hirurgu! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Vujanović posetila je kliniku za estetsku hirurgiju, tom prilikom odradila je tretman koji je promenio njen izgled.

Šta se desilo ćerki Zorice Brunclik? Zlata ŠOKIRALA novim izgledom nakon posete plastičnom hirurgu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Zlata Vujanović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, uspešna je mlada žena koja osim što se bavi šminkanjem, što je njena osnovna profesija, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, najpre Instagramu gde sa svojim brojnim pratiocima u vidu bloga deli savete za šminkanje i lepotu

 

 

S ciljem da još jedan vid ulepšavanja i nege lica predstavi javnosti ćerka Zorice i Kemiša podvrgla se bolnom kozmetičkom tretmanu, čiji je efekat uklanjanje sitnih nepravilnosti, tamnih fleka i bora, a fotografija koja tome svedoči zabrinula je sve koji do sada nisu imali dodirnih tačaka sa pomenutim beauty postupkom, najpre svoje roditelje.

 

 

Reč je o PRP, takozvanom vampirskom tretmanu uz pomoć krvne plazme. Korisniku tremana prvo se izvadi krv, prerađuje se, a zatim se tankom iglom ona ubrizgava u kožu lica kako bi doprinela sjaju i lepoti.

Poslednja etapa postupka je protivupalna maska, koja sprečava da lice izgleda podbulo i upravo taj momenat Zlata je zabeležila svojim telefonom i objavila na društvenim mrežama što je izazvalo komentare. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading