ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST RASKOŠNE VILE ŠIJANOVIH! Evo u kakvom LUKSUZU žive budući mladenci Mirko i Bojana! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska se u ovu kuću uselila kada se udala za Zorana Šijana, a kako kaže, njihov porodični dom čuva najlepše uspomene.

ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST RASKOŠNE VILE ŠIJANOVIH! Evo u kakvom LUKSUZU žive budući mladenci Mirko i Bojana! (FOTO)

Foto: Marko Pantić

Bojana Rodić i Mirko Šijan

Porodica Šijan sprema se za veliko slavlje - Mirko i njegova izabranica Bojana u nedelju, 18. septembra izgovoriće sudonosno da, a potom će upriličiti raskošno slavlje za preko pet stotina zvanica!

Ponosna mama Goca ne krije sreću zbog ženidbe sina, koji je, kada je počeo zajednički život sa izabranicom Bojanom i kada su saznali da će se njihovoj porodici pridružiti novi član, počeo sa renoviranjem raskošne porodične vile u Surčinu.

 

 

Goca je prošle godine ispričala da su Mirko i Bojana renovirali sprat i sobu za sina Zorana, a ponosni roditelji uskoro će poželeti dobrodošlicu još jednom detetu.

Raskošna vila Šijanovih u Surčinu ograđena je visokom crnom kapijom ispred koje se nalaze i kamere za nadzor.

U dvorištu se nalazi veliki bazen pored kog članovi porodice Šijan uživaju da provode vreme tokom letnjih dana, dok je unutrašnjost vile opremljena raskošnim stilskim nameštajem i dekorisana brojnim skupocenim predmetima i detaljima u boji zlata.

 

Foto: youtube.com/printscreen/Glamur Happy tv

 

 


Goca se u ovu kuću uselila kada se udala za Zorana Šijana, kojima su se potom pridružili sin Mirko i ćerka Zorana, a kako kaže, njihov porodični dom čuva najlepše uspomene.

 

Foto: youtube.com/printscreen/Glamur Happy tv

Goca Božinovska

 

- Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo... Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: 'U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.' E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo - izjavila je pevačica jednom prilikom.

 

Foto: youtube.com/printscreen/Glamur Happy tv

 

 

Pevačica nije skrivala sreću kada se u njihov porodični dom uselila snajka Bojana, koju od prvog momenta naziva "trećom ćerkom".

 

Foto: Marko Pantić

Mirko Šijan i Bojana Rodić

 


Podsećamo, Mirko i Bojana u avgustu prošle godine dobili su prvo dete, sina Zorana, dok će uskoro poželeti dobrodošlicu i drugom detetu. Par će u nedelju 18. septembra izgovoriti sudbonosno da na raskošnoj proslavi na kojoj će prisustvovati preko 500 zvanica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading