Pevačica HITNO HOSPITALIZOVANA, prekinula nastup, završila u bolnici. Rialdi Karahasanović doktori utvrdili dijagnozu! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović morala je hitno da prekine nastup, kako bi otišla u bolnicu!

Pevačica HITNO HOSPITALIZOVANA, prekinula nastup, završila u bolnici. Rialdi Karahasanović doktori utvrdili dijagnozu! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović završila je u ranim jutarnjim satima u bolnici, a kako su doktori otkrili, što je i ona sama potvrdila, morala je hitno da napusti nastup, zbog trovanja hranom. 

Na Instagram profilu Rialda se oglasila i objasnila pratiocima zbog čega je morala da prekine ranije nastup, budući da više nije mogla da izdrži. 

Republika

Foto: E Stock

Rialda Karahasanović Amig show

 

- Društvo, sinoć je bilo prelepo u Novom Sadu. Izvinjavam se što smo malo skratili nastup, iako sam se trudila svim silama da izdržim, nije bilo moguće. Nakon jutarnjih intervencija i pretraga, doktori su usnotavili da je u pitanju troganje hranom. Hvala na divnim porukama, vidimo se drugi put da nadoknadimo svaki propušteni minut - napisala je Rialda.

Republika

Foto: Instagram.com

Rialda Karahasanović Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading