Petar Grašo se SVETI Danijeli preko tek rođene bebe? Pevač bivšoj devojci zabio NOŽ U LEĐA, sve joj je ODUZEO, pa i OVO!

Autor:

Zabava

22.07.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Grašo preko ćerke Danijeli uskratio još jednu želju.

Petar Grašo se SVETI Danijeli preko tek rođene bebe? Pevač bivšoj devojci zabio NOŽ U LEĐA, sve joj je ODUZEO, pa i OVO!

Foto: nstagram.com

Petar Grašo, Danijela

Petar Grašo i Hana Huljić postali su roditelji ćerke Albe, a čestitke su pljuštale na sve strane.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Hana i Petar postali roditelji

Imenom ćerkice su svi oduševljeni posebno značenjem - na italijanskom ''zora'', te su joj dali ime po Petrovom ocu Zoranu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Danijela Martinović

Sve bi to bilo u redu da nije isplivalo gostovanje u emisiji ''Magazin In'' koje je Danijela Martinović svojevremeno imala i gde je upravo pričala o imenima za decu, te su ovaj Petrov potez svi shvatili kao zabadanje noža u leđa bivšoj višedecenijskog devojci.

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce – rekla je ona tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading