SVE ŠTO NISTE VIDELI: Konstrakta BLISTALA NA SCENI, CEO SNIMAK NASTUPA ANE ĐURIĆ U TORINU! Svi se pitaju samo JEDNO nakon ovog PRIZORA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2022

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju samo jedno, da li je moguće da je po kladionicama ona tek na desetom mestu!

SVE ŠTO NISTE VIDELI: Konstrakta BLISTALA NA SCENI, CEO SNIMAK NASTUPA ANE ĐURIĆ U TORINU! Svi se pitaju samo JEDNO nakon ovog PRIZORA! (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

Ana Đurić Konstrakta

Ana Đurić Konstrakta nastupila je treća po redu u drugoj polufinalnoj večeri na Evroviziji 2022 i ponovo pokorila evropsku publiku.

Konstrakta je blistala na sceni u belom satenskom kostimu a društvo na sceni pravio joj je njen tim sa kojim je izvela čuvenu koreografiju. Na sceni je bio i neizostavni lavor i peškiri, rekviziti od kojih nije odustala, a svi su se pitali samo jedno da li je moguće da je na svetskim kladionicama na desetom mestu.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Ana Đurić na Evroviziji 2022

 

Konstrakta je pevala na srpskom jeziku,a tokom čitavog nastupa čuli su se uzvici publike i aplauz. Publika je padala u trans i u istom ritmu tapšala sa našom umetnicom.

 

 

Cela Palasport Olimipico arena u Torinu pevala je stihove pesme  “In corpore sano”, a Konstrakta je svojim neobičnim i upečatljivim nastupom očarala sve.

 

 

Evropske kladionice predviđaju da bi Ana Đurić Konstrakta sa svojom pesmom “In corpore sano” mogla da zauzme 10. mestu u finalu, a komentari su do sada su bili uglavnom pozitivni.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Ana Đurić na Evroviziji 2022

 

Konstraktina pesma jedinstvena je po tome što je prvi put u istoriji “Evrovizije” iskorišćen tekst na latinskom jeziku, a stranoj publici su najviše zapali za uho početni stihovi, zbog pominjanja Megan Markl, žene britanskog princa Harija.

Ostaje nam da vidimo kako će publika glasati i da li će se naša predstavnica plasirati u finale ovog takmičenja koje je zakazano za subotu, 14. aprila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading