Dejan je PLJUVAO Dalilu, govorio da je treba UNIŠTITI i ISKASAPITI! Vesna Rivas NAJBRUTALNIJE DO SADA O Dragojevićima, otkrila JEZIVE DETALJE iz prošlosti (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.04.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa "Zadruga 5".

Dejan je PLJUVAO Dalilu, govorio da je treba UNIŠTITI i ISKASAPITI! Vesna Rivas NAJBRUTALNIJE DO SADA O Dragojevićima, otkrila JEZIVE DETALJE iz prošlosti (VIDEO)

Foto: Republika TV/ST/

Vesna Rivas gostovala je u našoj emisiji "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" i tom prilikom nikad jasnije prikazala sliku Dalile i Dejana Dragojevića. S obzirom da je sa njima bila u rijalitiju "Parovi" pre nekoliko godina, podsetila je gledaoce kako je počela romansa Dalile i Dejana. 

- On je momak kome je Dalila druga devojka u životu. Mada, i za tu prvu mi uopšte nismo sigurni da li mu je bila devojka niti da li je imao nekog se*sualnog iskustva, to se samo onako proteglo eto da je imao. Sećam se tog perioda kada smo se upoznali i družili, David je rekao kako njegov mali batica se igrao po kući, sedi u garaži, mirno dete... Dejan zato ima takav hod, ide vuče se, a nema potrebe za tim, izuzetno lep i zgodan momak - započela je Vesna, te naglasila da se Dalili prvo dopadao Dejanov brat David, a ne Dejan.

Foto: ST/N.MANDIĆ

Vesna Rivas komentariše Zadrugu 5

Dalila se u "Parovima" zatelembasala u Davida i to odmah. Čim je on došao u vilu, pitala ga je: "Jel' ti se neko dopada ovde?", a na potvrdan odgovor ga je upitala "Jesam li to ja?" a on je pogleda pa meri, meri i kaže "Ne". Od starta je dobio neprijatelja. Ona je odbačena, odbijena i od tada sve kreće. Dejan je vodio Davidu fan profile na društvenim mrežama, i za sve što ih je napadala Dalila, on je nju kudio i pljuvao, imao je najgore reči za nju. Slušate ovih dana, sve što sada Car izgovara Dalili, sve je to pričao Dejan, i pisao da je ober k, da je najveće zlo... da je treba uništiti, iskasapiti! Onda su Dalila i Dejan ušli u vezu - objasnila je Vesna.

Foto: ST/N.MANDIĆ

Vesna Rivas u studiju Republika TV-a

Vesna je prokomentarisala i još neke zadrugare, a sve pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading