AFERA MARINKA ROKVIĆA SA ŽENOM SA JAVNE SCENE koja je ostavila trag na porodici: U momentu kad su svi očekivali da će stupiti u BRAK došlo je do KRAHA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić je svojevremeno bio u vezi sa Božen Žumbor!

AFERA MARINKA ROKVIĆA SA ŽENOM SA JAVNE SCENE koja je ostavila trag na porodici: U momentu kad su svi očekivali da će stupiti u BRAK došlo je do KRAHA! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Pre braka sa suprugom Slavicom, Marinko Rokvić bio je u strastvenoj vezi sa Božen Žumbor, vlasnicom čuvenog brenda "Božen kozmetika".

U tom periodu velike ljubavi svi su čekali trenutak kada će veza Marinka Rokvića i Božen Žumbor prerasti u brak.

- Marinko je nastupao u kafani u Roterdamu i tamo upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane i bili su veoma bogati. On je svima pričao da ne oseća ništa prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak - rekao je dobro obavešten izvor tada, a prenosi Story.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Božen Žumbor

 

Kada je veza iznenada pukla, domaća javnost ostala je u šoku, a raskid Božen i Marinka pratile su brojne priče, koje su kasnije ostavile traga na njegovom imenu, zbog čega se i njegova porodica dugo oporavljala.

Posle kraha ljubavi sa Marinkom, Božen je svoj emotivni život krila, nije se ostvarila kao majka, a o njenom emotivnom izabraniku, ako ga je i imala, nikada nije bilo reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ja

11.04.2022 08:31

Kako su mogli da se venčaju ako "on nije ništa osećao prema njoj"?

Odgovori 16 5
Milan

11.04.2022 11:42

Čemu ovo sada !

Odgovori 25 2
Dusanka

22.04.2022 16:58

Osjecao je, nije ni ona blesava, svi su to ocekivali. Muskarci su sujetni, bjeze od moci, plase se. Ona je bila jako mocna, harala svojom kozmetikom Evropom. Bila je poznatija i jaca od njega. Eto sto se uplasio i pobjegao.