Imao je žestok INTIMNI ODNOS pred kamerama sa JELENOM GOLUBOVIĆ: Evo kako danas izgleda čuveni ljubavnik Čupo Kalač, bićete u neverici! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.03.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čupo Kalač je poznat po aferi sa Jelenom Golubović, a evo kako danas izgleda!

Imao je žestok INTIMNI ODNOS pred kamerama sa JELENOM GOLUBOVIĆ: Evo kako danas izgleda čuveni ljubavnik Čupo Kalač, bićete u neverici! (FOTO)

Foto: youtube.com/Just Grow It

Rijaliti pobednica Jelena Golubović poznata je po vezi sa Čupom Kalačom sa kojim je bila intimna u štali tokom ''Farme'', a zajedno su učestvovali u rijalitiju "Parovi", nedavno je posetila i rijaliti program "Bar".

Poznato je da Jelena i on nisu u dobrim odnosima, a Golubovićeva ga s vremena na vreme spomene u javnosti, najčešće u negativnom kontekstu.

S obzirom na to da se nakon učešća u „Parovima“ i vezom sa Jelenom Golubović povukao iz domaće javnosti, o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama pevač, pored ćerke Eveline ima troje dece.

Dok je njegova bivša na teškim mukama jer se već nekoliko nedelja nalazi na meti dva udvarača. U pitanju su ruski tajkun i grčki brodovlasnik. Oni su potpuno odlepili za rijaliti zvezdom, a koliko su uporni u želji da je osvoje, svedoči i činjenica da obojica žele da dođu na Avalu kako bi se upoznali s njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cupo Kalac II (@cupo_kalac)

 

Inače, rediteljka, glumica i jedna od najuspešnijih učesnica rijalitija, jer je čak dva puta izašla iz njih kao pobednica, Jelena Golubović i u aktuelnoj situaciji pokazala je svoju veličinu i ljudskost. Naime, ona je sve prijatelje, koje je zadesio rat između Rusije i Ukrajine, pozvala da se sklone kod nje u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading