Prve komšije su joj RUSI: Ceca Ražnatović otkriva KOGA njena VILA na Kipru posebno ZANIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović otkrila ko su joj komšije na Kipru.

Prve komšije su joj RUSI: Ceca Ražnatović otkriva KOGA njena VILA na Kipru posebno ZANIMA! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Ceca Ražnatović poseduje luksuznu vilu na Kipru tik uz samo more, u kojoj često puni baterije između poslovnih obaveza.

Foto: Instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović na moru

Kuća od 400 kvadrata se nalazi odmah uz obalu mora u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen u kojem uživaju članovi porodice Ražnatović i njihovi prijatelji.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos Piđatis mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u emisiji “Amidži šou”.

Pevačica je godinama odlazila u ovu predivnu ostrvsku zemlju, jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca, a ovakav dom usred sredozemnog mora verujemo da malo ko ne bi poželeo.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović, idila na Kipru

Nisam od onih koji privlače pažnju javnosti puštanjem medija u kuću, ali moj dom svakodnevno slikaju i mnogi turisti – kroz osmeh je rekla atraktivna pevačica do čijeg ušuškanog porodičnog skrovišta neretko namenski dolaze i putnici namernici iz Srbije, Bugarske, Makedonije…

Ipak, Ceca iza prelepe bele ograde uživa u potpunoj privatnosti. Pored prostrane terase nalik onima iz vila holivudskih zvezda, nalazi se i veliki bazen na čijem je dnu postavljena podvodna rasveta. U njemu se pevačica rado opušta i u večernjim časovima, onda kada oseti potrebu da se rashladi od vrele mediteranske klime.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović, vila na Kipru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading