ISPLIVALE TAJNE PORODICE ĐOGANI! Đoletova starija ćerka RASKRINKALA sve, a za Vesnu je imala da kaže samo JEDNO!

Autor:

Zabava

15.02.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Đoleta Đoganija otkrila je pojedine detalje i tajne njene porodice.

ISPLIVALE TAJNE PORODICE ĐOGANI! Đoletova starija ćerka RASKRINKALA sve, a za Vesnu je imala da kaže samo JEDNO!

Foto: printscreen

Silvija Đogani, starija ćerka bivših supružnika Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, krenula je stopama roditelja koji su joj velika podrška i zajedno su uz nju bez obzira na to što su razvedeni.

- Bila sam mala, imala sam 11 godina. Iz ove perpektive, mislim da to nije uticalo na mene. Međutim, ljudi koji su bili prisutni u to vreme kažu da je to bilo veoma stresno i da sam mnogo toga držala u sebi i nisam pokazivala. Na svako dete razvod utiče i da na kraju ostane posledica koju će možda uspeti da anuliraju kroz dalji život - ispričala je Silvia koja je otkrila u kakvom su odnosu Đole i Slađa:

- Oni su u sasvim dobrim odnosima sada. Ranije, kada je bio razvod aktuelan, činjenica je da su tada bili u lošijim odnosima, ali je sada sve kako treba.

Silvija takođe dodaje da Vesnu, Đoletovu drugu ženu, nikada nije gledala kao maćehu.

- Nije mi maćeha, kao drugarice smo. Na Vesnu ne mogu da gledam kao na majku i nikada nisam mogla. Hvala Bogu, moja mama je živa i zdrava. Ćaskamo o nekim neobaveznim stvarima, o deci, poslu, školi. Imamo skroz opušten odnos, ali nikada joj nisam tražila savet niti mi ga je dala. Mi sednemo, povedemo ćerke da se igraju, pijemo kafu ...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading