OTIMAČINA ZA IMANJE MERIME NJEGOMIR! Estrada se utrkuje ko će ponuditi VIŠE!

Autor:

Zabava

09.02.2022

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesovanje za imanje Merime Njegomir na Kosmaju je sve veće, a u ponudi su enormne sume novca.

OTIMAČINA ZA IMANJE MERIME NJEGOMIR! Estrada se utrkuje ko će ponuditi VIŠE!

Foto: printscreen

Porodična kuća Merime Njegomir na Kosmaju

Pokojna pevačica narodne muzike Merima Njegomir je poslednjih godina stalno bila u kući na Kosmaju, gde su joj prve komšije bile Jugoslav i Elena Karić koji su kuću prodali Novaku Đokoviću, kog je Meirma obožavala, a kako Svet prenosi, 40 dana od njene smrti njenoj deci počele da stižu ozbiljne ponude da prodaju kuću.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kuća Merime Njegomir

–Merima je obožavala da bude na Kosmaju, tu je najviše vremena provodila. Nakon njene smrti naravno da niko nije ni pomislio da proda imanje, jer će svi oni često odlaziti tamo. Međutim, zato što je Novak Đoković tamo kupio kuću, jako blizu Meriminog imanja, njenoj deci počele su da stižu ozbiljne ponude da se kuća proda. Ne shvatate koje su sume u pitanju, ali njih to ne interesuje i ne postoje pare na ovom svetu zbog kojih bi prelomili. Koliko sam načuo, neke Merimine kolege zvale su njene ćerke da pitaju da li bi prodale kuću. Baš dosta pevača, bukvalno odmah pošto je žena preminula, počeli su da se raspituju oko prodaje – ispričao je za Star jedan meštanin sa Kosmaja i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Poznati žele da kupe imanje Merime Njegomir

–Od kada se čulo da je Novak tu kupio kuću, ne shvatate koliko je sada postalo popularno, ne samo Merimina kuća, nego sve nas pitaju da li smo voljni da prodamo imanje. Interesovanje je veliko, a pored Noleta ovde imaju vikendice i drugi poznati. Znam da je Merimin sin dolazio nedavno i da ga je jedan komšija zaustavio i rekao mu da je opet dolazio neko da se raspituje za kuću, ali je on jasno rekao da nemaju u planu da prodaju. Mnogo pevača je bilo kod Merime, gostila je dosta kolega i koleginica, a sad bi neki od njih da tu kuću i kupe. Najbliža je Merimina kuća Novakovoj. Ona se radovala kada je čula da će Đoković da joj bude komšija, jer je rekreativno igrala tenis i jako je volela Noleta, ali nažalost, nije dočekala da ga ugosti kao komšiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nebojša

10.02.2022 07:22

Ma, prepuštam sirotinji sa estrade da kupe nešto jeftino

Odgovori 10 0