BAKA PRASE SLAGAO NACIJU O RASKIDU SA ANJOM? Svima je promakao jedan detalj, jutjuber se sapleo o sopstvene LAŽI! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.01.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid Bake Praseta sa njegovom devojkom Anjom Blagojević se doveo u pitanje, a sada je isplivao jedan detalj koji će otkriti istinu.

BAKA PRASE SLAGAO NACIJU O RASKIDU SA ANJOM? Svima je promakao jedan detalj, jutjuber se sapleo o sopstvene LAŽI! (FOTO)

Foto: printscreen youtube/bakaprase

Anja Bla, Baka Prase

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase šokirao je svoje pratioce odlukom da se preseli u Amsterdam, nakon niza skandala koji su mu se desili u životu, još od slučaja smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić. Međutim, dodatno je sve šokirala odluka da raskine vezu sa Anjom Blagojević, što je i on sam potvrdio.

Portal Republika.rs prvi je pisao o mogućem raskidu jutjubera, jer smo uočili da su uklonili sve zajedničke fotografije. No, ono što nam je sada upalo u oči je detalj da se njih dvoje i dalje prate na društvenim mrežama, što priznaćete, nije čest slučaj kada se raskine.

Republika

Foto: instagram.com/baka prase

Baka Prase i Anja raskinuli

 

Međutim, postoji još jedan detalj koji nas je naveo da pomislimo da je raskid bio samo dobar marketinški trik. Naime, u svom obrazloženju na Instagram profilu Baka Prase je objasnio da je Amsterdam bio oproštajni put za Anju i njega, što su mnogi protumačili kao marketinški trik, jer zapravo u vlogu gde je objašnjavao zbog čega se preselio se izlanuo oko svih detalja. 

Bogdan je tokom obrazloženja u vlogu naveo da se zajedno sa devojkom Anjom preselio u Amsterdam, te da je prodao skupoceni automobil i kupio stan izvan granica Srbije. Samim tim se postavlja pitanje kako selidba i oproštajni put mogu da se povežu i zbog čega bi se devojka preselila u drugu državu na oproštajni put?

Da li vi mislite da je sve samo marketinški trik?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

11.01.2022 23:40

Jaoj koji glup tekst... Nevidjeno...