Mili: Duša u nosu - to sam ja!

Zabava

04.09.2017

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom boravka na Svetskom art masteru, Aleksandar Milić Mili slobodno vreme iskoristio je da se bavi aktivnostima po kojima je ovo mondensko mesto jedno od najatraktivnijih na svetu.

RepublikaFoto: Promo foto
Miligram

Frontmen grupe Miligram poznat je po tome što voli da uživa u ekstremnim sportovima, koji često uzrokuju razne povrede, zbog čega je bio i operisan u junu ove godine. Jedan od najtiražnijih kompozitora nastavio je sa tom praksom, ovaj put oprobavši se u planinarenju na 3.000 metara.

Iako je za ovu vrstu sporta potrebna izuzetna pripremljenost i koncentracija, izgleda da Mili na to nije obraćao previše pažnje, već se zaputio grlom u jagode, ali je ipak istrajao, a pritom i uživao u usponu. Odlučio je da svoje iskustvo podeli sa pratiocima Miligramovog profila na Instagramu. U nekoliko reči opisao je koliko je planinarenje u stvari naporno, duhovito objašnjavajući šta zapravo znači naš stari izraz "duša u nosu".

RepublikaFoto: Promo foto
Mili alpinista

- Ako ne znate šta je duša u nosu - to sam ja, približavam se vrhu od 3.000 metara. Dobra stvar je što ne možeš nazad, gore ti je nazad nego gore. Pogledajte kakav lep put - poručio je Mili putem društvene mreže.

Kako saznajemo, posle nekoliko meseci boravka u inostranstvu, Mili se sledeće nedelje vraća u Beograd, gde sa Alenom i momcima iz benda nastavlja rad na novom albumu "srpskog muzičkog čuda" Miligrama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading