PREDSEDNIK SRBIJE O NAJVAŽNIJIM DOGAĐAJIMA: Poseta Kruševcu i susret sa legendom IT industrije!

Autor:

Vesti

10.12.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao značaj posete osoblju Doma zdravlja u Kruševcu, naglašavajući posvećenost i važnost rada zdravstvenih radnika.

PREDSEDNIK SRBIJE O NAJVAŽNIJIM DOGAĐAJIMA: Poseta Kruševcu i susret sa legendom IT industrije!

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIĆ

 Ova poseta jasno pokazuje predanost države unapređenju zdravstvenog sistema, što je ključno za dobrobit građana. Vučić je istakao da je sinergija napora u različitim oblastima razvoja zemlje ključna za postizanje uspeha, te da je jačanje zdravstva jedan od prioriteta.


Saradnja sa Italijom


Pored toga, predsednik se osvrnuo na susret sa predsednikom regije Lombardija, ističući važnost međunarodne saradnje. Ova saradnja može doneti značajne benefite za Srbiju, kako u ekonomskom, tako i u drugim sektorima.

 


Veza sa IT industrijom


Jedan od značajnih događaja o kojima je govorio predsednik je i razgovor sa Stivom Voznijakom, legendom svetske IT industrije. Ovaj susret ukazuje na važnost tehnološkog sektora za dalji razvoj zemlje i otvara mogućnosti za nova ulaganja i projekte.



Unapređenje energetske sigurnosti


Predsednik Vučić je takođe naglasio značaj početka rada gasnog interkonektora koji će doneti sigurnost i olakšati život građanima i privrednicima. Ovo je važan korak ka unapređenju energetske infrastrukture zemlje, što će imati pozitivan uticaj na ekonomiju i životni standard građana.



Budući pravci razvoja


Ukupno gledano, predsednik je istakao da je neophodno nastaviti sa istim entuzijazmom i brzinom u jačanju različitih segmenata društva, poput zdravstva, obrazovanja, infrastrukture, sporta, kulture i tradicije. Ovo je ključno za dalji napredak zemlje, posebno imajući u vidu period zanemarivanja i zapuštenosti kroz koji je prošla.


Zaključak


Uprkos postignutim uspesima, predsednik je istakao da još mnogo toga treba uraditi, te da je Srbija na pragu istorijskog uspeha. Pozvao je na nastavak napora i izrazio uverenje da je zajedničkim radom moguće ostvariti zacrtane ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (60)

Loading
Lola

11.12.2023 07:09

Srbija se zalaze za saradnju na razlicitim poljima sa mnogim zemljama Evrope i sveta.

Kaja

11.12.2023 07:11

Uz slogu i jedinstvo sve prepreke na putu do ciljeva lakse se prevazilaze.

Igor

11.12.2023 07:12

Kruševac je Vučića dočekao u ogromnom broju.

Olga

11.12.2023 07:13

Saradnja sa drugim zemljama od velikog je znacaja jer doprinosi ekonomskom i privrednom napretku i razvoju.