PODRŠKA NIKAD JAČA! Miloš Vučević Zahvaljuje Slovačkoj na Nepokolebljivom Stavu o "Kosovu"!

Autor:

Vesti

08.11.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj objavi na Twitteru, gradonačelnik Miloš Vučević istakao je značaj podrške koju je Slovačka pružila Srbiji u vezi sa pitanjem "Kosova".

PODRŠKA NIKAD JAČA! Miloš Vučević Zahvaljuje Slovačkoj na Nepokolebljivom Stavu o "Kosovu"!

Foto: Tanjug Jadranka Ilic

Miloš Vučević nedavno se obratio na društvenoj mreži Twitter sa izjavom zahvalnosti slovačkom premijeru Robertu Ficu i Vladi Slovačke na njihovom istrajnom stavu u vezi sa nepriznavanjem jednostrano proglašene nezavisnosti "Kosova". Ova izjava dolazi u trenutku kada se politička situacija na Balkanu nastavlja razvijati i kada su međunarodni pritisci sveprisutni.

U svojoj objavi na Twitteru, gradonačelnik Miloš Vučević istakao je značaj podrške koju je Slovačka pružila Srbiji u vezi sa pitanjem "Kosova". Vučević je izrazio zahvalnost prema slovačkom premijeru Robertu Ficu i Vladi Slovačke na njihovom nepokolebljivom stavu da ne priznaju nezavisnost Kosova, uprkos međunarodnim pritiscima koji su na njih vršeni.

Ova izjava istakla je važnost prijateljstva između Srbije i Slovačke te naglasila duboko ukorenjenu podršku Srbiji u vezi sa pitanjem "Kosova". Vučević je takođe istakao da srpski narod ume da ceni svoje prijatelje i da pamti dobročinstvo.

 

 

Slovačka je jedna od zemalja koje nisu priznale nezavisnost Kosova od Srbije od trenutka kada je ta nezavisnost jednostrano proglašena 2008. godine. Ova odluka Slovačke usaglašena je sa stavom Srbije i njenim naporima da očuva teritorijalni integritet.

Objava gradonačelnika Miloša Vučevića privukla je pažnju i podršku mnogih na društvenim mrežama, dok je istovremeno podstakla razgovore o političkim i međunarodnim odnosima na Balkanu.

Kroz ovu izjavu, gradonačelnik Miloš Vučević ponovno je istakao važnost očuvanja suvereniteta Srbije nad Kosovom i zahvalio se Slovačkoj na doslednoj podršci. Ova izjava naglašava duboko prijateljstvo između dve zemlje i njihovu zajedničku borbu za očuvanje stabilnosti na Balkanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (52)

Loading
Dragana

08.11.2023 10:34

Živela bratska Slovačka!

Goran

08.11.2023 10:36

Slovačka brani međunarodni pravni poredak.

Nebojša

08.11.2023 10:37

Srpsko rukovodstvo poštuje svakog ko se zalaze za njen teritorijalni integritet i suverenitet

Strahinja

08.11.2023 10:38

Zahvaljujuci politici koju vodi vlada Srbije na celu sa Vucicem,nasa zemlja ima sve vise iskrenih prijatelja sirom sveta