PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK, EVO KAKO JE IZGLEDALA RADNA NEDELJA: Borba se nastavlja i intenzivira, jer predaja nije opcija (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.07.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je nastavila borbu na svim diplomatskim frontovima za naše Kosovo i Metohiju.

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK, EVO KAKO JE IZGLEDALA RADNA NEDELJA: Borba se nastavlja i intenzivira, jer predaja nije opcija (VIDEO)

Foto: Foto/ Tanjug/ Sava Radovanović

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na zvaničnom Instagram profilu pregled događaja koji su obeležili njegovu proteklu radnu nedelju.

- I u ovoj nedelji, Srbija je nastavila borbu na svim diplomatskim frontovima za naše Kosovo i Metohiju, prestanak nasilja prema Srbima i povratak dijalogu, za miran i bezbedan život našeg naroda i stabilnost celog regiona. Ta borba nikada nije bila laka, a danas, čini mi se, postaje sve teža i složenija - piše na zvaničnom profilu predsednika Srbije.

On je razgovarao i sa premijerima Holandije, Luksemburga, Mađarske, Austrije i Albanije, predsednicima Turske i Francuske, kao i sa potpredsednikom italijanske vlade.

- Svima je predočena opasnost od daljih bespotrebnih eskalacija i tenzija. Od svih sagovornika tražio sam, pre svega, da sagledaju nepodnošljive prilike u kojima živi srpska zajednica na Kosovu i Metohiji, kao i da se dodatno angažuju na primeni elementarnih civilizacijskih i pravnih normi, kako bi se zaštitio naš narod koji je izložen svakodnevnom nasilju i pritiscima - istakao je predsednik Vučić.

Sa premijerima Nehamerom i Orbanom, predsednik je posebno razgovarao i o nastavku saradnje u odbrani granica od ilegalnih migracija, čemu je Srbija već dala ogroman doprinos, postupajući kao i uvek ozbiljno i odgovorno, dokazavši na delu da je pouzdan partner EU.

- Borba se nastavlja i intenzivira, jer predaja nije opcija. Živela Srbija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (99)

Loading
Milan Š

09.07.2023 11:01

Za Vučića nema odmora. Za njega je svaka nedelja pretrpana državničkim obavezama.

Zoro

09.07.2023 11:05

nastavljamo sa borbom za Srbiju i Srpski narod,nema predaje

Mika

09.07.2023 11:11

Nikada se predati necemo jer nasa opcija nikada i nije bila predaja idemo hrabro napred do najvece pobede i mi smo najveci pobednici na kraju ,bravo za nas

Stefan

09.07.2023 11:12

Nedelja puna napornih obaveza za predsednika Srbije, ali njegova predanost služenju narodu je nepokolebljiva.