NEMA TO VEZE SA BORBOM PROTIV NASILJA, U PITANJU JE ČISTA POLITIKA! Saznajemo: On je prijavio protest opozicije!

Autor:

Vesti

17.05.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dežurni opozicioni hejteri, pod firmom borbe protiv nasilja, a zapravo grčevito se boreći za jeftine političke poene, organizuju novi protest i maltretiranje poštenog sveta u petak, 19. maja.

NEMA TO VEZE SA BORBOM PROTIV NASILJA, U PITANJU JE ČISTA POLITIKA! Saznajemo: On je prijavio protest opozicije!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kako Republika saznaje, na čelu opozicione kolone ponovo će biti Srđan Milivojević, poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije koji se protiv nasilja bori tako što poziva da deca predsednika Srbije Aleksandra Vučića završe kao Gadafi.

Prema našim informacijama, upravo Milivojević je zvaničnim državnim organima prijavio i ovaj skup, baš kao što je to bio slučaj i prethodnog puta, kada je bio jedan od glavnih organizatora.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, opozicija u Srbiji na sve moguće načine zloupotrebljava tragediju koja je Srbiju zavila u crno kada zbog masovnih ubistava na Vračaru i Mladenovcu.

Zarad sticanja simpatija kod jednog broja građana, kako je Republika već pisala, hejteri iz opozicije su čak fotošopirali i fotografije sa protesta, želeći da stvore utisak da je broj prisutnih bio daleko veći nego što je zapravo bio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading