ŠTA JE SMEŠNO "BORCIMA" PROTIV NASILJA? Milivojević objavio fotografiju sa protesta, osmeh od "uveta do uveta" (FOTO)

Autor:

Vesti

15.05.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Milivojević, organizator protesta, od početka je manipulisao i iznosio neistine onima koji su se u ponedeljak okupili na političkim protestima u Beogradu, a takođe je aktuelnu vlast "prozivao" i provocirao različitim objava na svom Tviter nalogu.

ŠTA JE SMEŠNO "BORCIMA" PROTIV NASILJA? Milivojević objavio fotografiju sa protesta, osmeh od "uveta do uveta" (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

U nekoliko navrata na svom Tviter nalogu Srđan Milivojević delio je objave koje su najoštrije osuđivale tvit premijerke Srbije na kome se pored nje nalazi lider Srbije Aleksandar Vučić, kao i Siniša Mali, samo zbog toga što se na njoj Ana Brnabić smeje, nipodaštavajući i izvrćući ruglu aktuelnu vlast i stavljajući sve u negativni kontekst, u nameri da se što više ocrni svaki njihov postupak.

Međutim, kao i uvek, poslanik DS, zaboravio je prvo da pogleda u svoje dvorište, pa dok je kritikovao druge, smeo je sa uma šta on radi i tu se vidi pravo licemerje opozicije na delu.

Na to je pažnju skrenuo Nebojša Krstić marketinški stručnjak, koji je na Tvieru objavio Milivojevićevu fotografiju sa protesta, gde se poslanik DS nalazi u društvu dve dame, sa osmehom od "uveta do uveta".

 

 

Šta je smešno "borcima protiv nasilja"? - upitao je Krstić, ukazujući na ovo očigledno licemerje organizatora protesta.

Koliko Milivojević nema svesti o svojim postupcima i normalno realno rasuđivanje, najbolje pokazuje i to da je po svaku cenu želeo da blokira Gazelu, a da kad je video posledice nije razmišljao o građanima Srbije, već se izvinjavao isključivo Slovencima, koje je u momentu protesta zatekao na licu mesta. 

Milivojević, je u jednom trenutku video da je među zaustavljenim automobilima i jedno vozilo slovenačkih registarskih tablica, pa je pohitao da im se izvini što ne mogu da prođu.

Izvinjenje, naravno, nije uputio stotinama srpskih vozača koji su se našli u istom problemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (109)

Loading
Sanja

15.05.2023 15:24

Njima je sve smešno, nemaju obraza ni obzira, prema tragediji.

Ljuba

15.05.2023 15:25

Pa smešno im je to što je narod opet progutao priču o obaranju vlade.

Kika

15.05.2023 15:27

Pa vidite da je za bolnicu, da se smeje ko bolestan.

Jablan

15.05.2023 15:28

Izopačeni ljudi i naknadni skroz